| AlexDSC a întrebat:

Salut TPU. Vreau sa fac un curs de frizer in orasul meu. Costul acestuia este de 1300Ron si dureaza o luna, dar nu ofera diploma, te alegi doar cu ce ai invatat. Daca te descurci bine poti sa ramai in salon la ei si sa platesti scaun, daca nu, te duci altundeva. Am inteles ca nu mai e o problema dimploma, ca sunt multi frizeri la saloane foarte mari care nu au diploma. Parerile sunt impartite. Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| SingleForOne a răspuns:

Nu merită, consider că fără diplomă nu se rezolva nimic. Dar sistemul e facut prost de la început, prin vorba aia "a fi prost cu diplomă. Cu diplomă tot degeaba; fara diplomă cam greu, fie se intră pe pile (recomandare, vorba buna, etc), fie trebuie să faci un CV de 5 stele, și să te pricepi să dai din gură ca să te angajeze, chiar dacă unele lucruri nu sunt adevărate. Oricum, mi se pare foarte exagerat pentru un curs, și mai ales fără diplomă; fiind fără diplomă, mai mult de vreo 100-500 de lei nu aș da.

| Salontanul a răspuns:

Un curs costa in jur de 1000 lei dar cu diploma. De ce ai da 1300 fara diploma? Din ce localitate esti?

| Denisa0954 a răspuns:

Parerea mea e ca daca esti bun in ceea ce faci, o poti arata fără diploma. Pt ca poti sa ai diploma si sa nu te pricepi prea bine in domeniu. O diplomă intr adevăr atestă că ai absolvit un anumit curs, dar practica va conta

| GusticelMititel a răspuns:

Fara diploma, dupa ce termini cursul uiti tot ce ai invatat. Deci nu te alegi cu nimic, decat cu niste informatii temporare. Macar diploma face totul oficial, e ceva batut in cuie ca sa zic asa. Dar fara diploma nu ai nicio dovada ca tu ai facut acel curs, parerea mea e ca e o teapa tot si vor doar sa te faca de 13 milioane.

Bula
| Bula a răspuns:

Eu nu intreb niciodata frizerul, daca are diploma. big grin
Ma uit doar cum le "rezolva" pe clientii d-inaintea mea... happy

Întrebări similare