| MIoana87 a întrebat:

Salutare.
Am în curând un eveniment, o nuntă de seară și mi-am cumpărat o rochie special pentru acest eveniment.
O prietenă m-a pus pe gânduri, mi-a spus că după părerea ei nu e potrivită rochia, că ar merge pentru Revelion.
https://shop.nissa.ro/ro/?section=detalii_produs&article _id=18604

Voi lua dres negru mat 20 DEN și o pereche de pantofi negri din velur.

Ce părere aveți? Ar trebui să îmi caut altă rochie? Timpul nu e aliatul meu.
Menționez că mie îmi place rochia și mă simt bine în ea.

Mulțumesc!

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Rochia este frumoasa dar gîndeste te ca daca nunta se tine afara si este foarte cald dresul de 20 den este gros acela se potriveste serilor racoroase de sfarsit de octombrie, nu ai spus exact pe ce data esti invitata la nunta, ia ti dres de culoarea piciorului de 15 den, si pantofi cu toc inalt evident, ca va fi o zi speciala, pantofii trebuie sa îi asortezi cu rochia, poate ar merge un pantof maro nu negru, nu pune foarte mult negru pe tine ca mergi la nunta nu la mort. Ce varsta ai?

| MIoana87 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nunta a avut loc în 17 mai, au fost 9 grade și a plouat mult. Am luat dres negru, apoi m-am schimbat la sală (am luat dres culoarea piciorului, 15 DEN) deoarece majoritatea erau fără dres și în sandale și mi s-a părut că eram prea sobră.
Mie nu mi-a fost rece în pantofi, dar restul au cam tremurat.

Mulțumesc!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MIoana87):

Super pantofii ce culoare erau? Ai rezistat in ei ce toc aveau? Te au durut picioarele? Sanatate multa, ce varsta ai?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E o rochie de seara. Sigur ca merge la un eveniment precum o nunta.
Singurul inconvenient este ca nu vei putea dansa cu ea, pare stramta.
Merg ciorapi culoarea pielii, pentru contrast.

When in doubt, wear black!

| StoicAnalysis a răspuns:

Pare a rochie de seara, de mers cu ea la evenimente mai exotice. Eu am vazut la nunti, mai mult rochii de culori deschise.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Daca nu mai ai timp, te poti duce cu ea, dar s-ar putea sa atragi niste priviri asupra ta.

| AnastasiaK a răspuns:

Cu așa prieteni... laughing

E de seară, nu e albă, îți place. Atât trebuie să te intereseze. Păreriști de profesie există întotdeauna.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AnastasiaK):

Păreriști, in ce limba scrii dragă? Părerologi suna mai fain decat păreristi triști mu...(i) )ș) t(( i)laughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Dintre doua cuvinte care nu exisă în dex, cred că am libertatea de a folosi ce derivare doresc

| CiobotaruValentin a răspuns:

Salutare.
Gusturile nu se discută, mie personal îmi place rochia, dar cel mai important este să îți placă ție și să te simțit bine în ea. Fă o simulare a ceea ce dorești să îmbraci, uită-te în oglindă, fă-ți câteva poze și dacă te simți ok, mergi înainte.
O zi frumoasă!

| Solane a răspuns:

Nu stiu daca mai intri aici pe site.
Dar revelion sau nunta, tot petrecere de seara este.
Daca te simti bine in aceasta rochie, du-te cu ea si... petrecere frumoasa!

| MIoana87 explică (pentru Solane):

Sigur că intru happy
Mulțumesc!