|

Vreau sa stiu unde pot gasi de cumparat vopsea de par, din aceea care ia dupa cateva spalari... vopsea temporara! si as vrea sa stiu daca aceasta strica rezistenta parului precum cea normala

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poți să folosești de asemenea coloranți. Violet de gențiană, castelani (roșu spre roz) și albastru de metil. Se găsesc la farmacie și costă 3, 5 lei o sticluță de vreo 400 ml, cel puțin la mine așa e. Ca să obții alte culori, le poți combina cu vopsea normală. Să iasă bine, trebuie să îți decolorezi părul înainte de a le folosi. Se șterg la 2-3 spălări.

Sau nuanțator. Am văzut în carrefour. În orice caz, la magazine cu "de toate". Sau spray colorant, la fel.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună.
O găsești la hipermarket, nu deteriorează firul de păr.
Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna.Depinde,sunt doua feluri de a-ti colora parul.
Cu spray-uri colorate doar ca sunt si cu fixativ ca de fapt sunt fixative colorate si de acelea gasesti mai multe culori.[http://cadourihaioase.ro/cutie-sprayuri-colorate-pentru-par-p-4072.html http://www.google.ro/......tp?/imgres
Spray-urile nu stiu unde le poti gasi.
Mai poti sati colorezi parul cu violet de gentiana [mov] si cu albastru de metil, acestea le gasesti in farmacii.
Eu recomand albastru de metil si violet de gentiana, cu ele parul iti sta natural si se duce in 2-3 saptamani.Doar ca daca te patezi pe haine sau pe orice altceva am auzit ca nu se mai duce cu nimic.
Bafta cu parul;).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumpara sampon nuantator. il gaseti in marketuri, poate si in unele magazile. se ia la 2-3 spalari si nu stica deloc rezistenta firului de par.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează