| Anonimafarahaz2 a întrebat:

Zeama de lamaie inlatura cosurile? A mai incercat cineva? Sau imi puteti recomanda o crema sau altceva foarte bun pentru acnee (in afara de zineryt)?

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă ai acnee te duci la doctor că aia e deja o problemă, dacă îți apar doar câteva coșuri, încearcă duac gel.

| GouDidodino a răspuns:

Sotret sau Roaccutane, sotret este mai ieftin dar au aceași substanță activă. Ai grija la reactiile adverse, daca ai de gând să rămâi însărcinată trebuie sa întrerupi tratamentul cu câteva luni inainte

| 2EXA a răspuns (pentru GouDidodino):

Roaccutane este eficient DAR are foarte FOARTE MULTE efecte negative. Durere de spate, alte nebunii de genul. Iti poate afecta foarte grav sanatatea.Prietenul meu a folosit si desi a vazut rezultate, s-a simtit groaznic.Si a abandonat tratamentul.

| Simpatik a răspuns (pentru GouDidodino):

Numai recomanda in viata ta Roacuttane care este acelasi lucru cu Sotret la nimeni, este cel mai nenorocit medicament de pe piata, iti vindeca ANCEEA dar platesti un mare pret, unii au platit cu viata, nu este nicio gluma Sotret /Roacutanne duce la depresie grava si suicid, a se vede si pe prospect ca este mentionat acest lucru... celelalte efecte adverse deja sunt pistol cu apa pe langa acesta!

| GouDidodino a răspuns (pentru Simpatik):

Ba esti nebun? Dar de ce ma sa nu mai recomand, ca vrei tu? Sau ca nu stiu ce tâmpit a vrut să-și facă felu... i-am spus sa aiba grija la reactiile adverse asa ca poate citi prospectul si sa decida daca e bine sau nu sa ia acele medicamente. Fiecare decide ce vrea sa faca cu viata lui

| Simpatik a răspuns (pentru GouDidodino):

Tu esti nebun, eu am luat Sotret si o multime de cunostinte ale mele...ce a urmat nu are rost sa-ti explic tie, are foarte multe reactii active dar umbla mult la psihic, de aceea am zis sa numai recomanzi. Ia tu 10 luni acest medicament si dupa vorbim daca te-ai sinucis sau NU!

| GouDidodino a răspuns (pentru Simpatik):

Esti foarte stupid, chiar ma faci sa-mi para rau ca te-ai oprit la timp din administratul acestor pastile.

| Adry05 a răspuns (pentru Simpatik):

Da bine până la urmă sunt oameni și care s-au sinucis dupa Avatar sau 13 reasons why laughing) ăia deja au probleme și până la urmă tot ar fi găsit un motiv sau altul s-o facă.

| Simpatik a răspuns (pentru Adry05):

Asa este cu suicidul, dar eu m-am referit strict la acest MEDICAMENT pe care il recomanda asta si se mai si pune in gura cu mine, dupa ce eu m-am luptat parte in parte cu acest medicament ani de zile, copilul asta cordit nu ar rezista nici 1 luna pe acest medicament la 30 mg/zi si aici se dau baieti, oare toti epilatii astia pe picioare sunt baieti, ma intreb in ce se masoara baietia lor ca in viata reala sunt cuminti si papa tot din farfurie iar aici isi etaleaza grade! Drepti ma!
Pe de alta parte revin si nuantez NU SOTRET, NU ROACUTANNE ca e jale! Daca nu ai fata ciuruita de cosuri ca dupa bombardament nu merita niciun medicament pentru acnee, daca iti este fata distrusa si nu ai alta sansa, atunci o faci dar pe viata ta...tot ceea ce actioneaza hormonal distruge in alta parte!

| BlackBriliant a răspuns:

Ihtiol e pentru cosuri

| anonim14653876 a răspuns:

Du-te la un dermatolog serios și nu te mai prosti cu leacuri băbești!

| 2EXA a răspuns:

Ce iti recomand eu este Acnatac. Este la farmacie cu 80-100 lei. Iti spun din experienta ca iti trece acneea. Iubitul meu a folosit Acnatac, recomandat de dermatolog si am vazut cat de mult i-a trecut.A avut efecte rapide. E o alifie care intra in piele foarte bine si curata tot.

| sunmetal11 a răspuns:

Incearca produsele de la ivatherm -piele acneica cu imperfectiuni