TPU Blog

Faptul ca astazi este ultima mea zi in calitate de Admin (si nu numai) TPU.ro, nu este un secret pentru nimeni, mai ales dupa anuntul facut ieri de Catalin Tenita, initiatorul si mastermind-ul TPU, seful, colegul, amicul si, fara sa exagerez si fara sa vreau sa sune pompos, mentorul meu 🙂

Dupa tot ce ati scris, tot ce mi-ati adresat, credeti-ma,  sa imi gasesc cuvintele sa va raspund imi este mult mai greu decat ma asteptam si, trebuie sa recunosc, sunt putin mai tomata decat o rosie si mult mai melancolica decat imi sta in fire. Si as vrea sa va fi cunscut pe toti personal si sa va multumesc personal pentru toate cuvintele atat de frumoase pe care le-ati scris ieri si, mai ales, pentru tot ce ati facut si faceti in fiecare zi pe TPU.ro, pentru ca ati inteles pentru ce muncim noi si ce ne-am propus sa realizam.

Dar zilele nu au intrat in sac si, chiar daca nu voi mai fi oficial  “Raluca TPU”, voi fi prima care va veni la intalnirea anuntata de Catalin, poate cu o tava de fursecuri si-o sticla de Robby Bubble 🙂

Imi cer scuze fata de cei care vor gasi ca acest moment este tratat melodramatic fara sa fie cazul, insa este putin ciudat ca o decizie personala sa afecteze (chiar si la nivel “nano”) sute de alti oameni, fata de care m-am atasat fara sa imi propun. Fiindca TPU.ro nu a fost un simplu job – daca ar fi fost, poate ca as avea cateva fire de par alb in minus si zero emotii acum, insa nu este cazul.

Eu va datorez multe voua, comunitatea TPU.ro, fiindca in acesti doi ani si ceva am crescut alaturi de voi si am invatat destul de multe despre toleranta, altruism, solicitudine, acceptare, opinii, atitudini, orgolii, socializare, dialog, interactiune, tare si calitati, natura umana (indeosebi “romaneasca”). Si, chiar daca nu toata lumea foloseste TPU.ro din aceleasi motive, cel mai tare va multumesc pentru ca mi-ati demonstrat ca exista intr-ajutorare dezinteresata si ca se poate.

Vad un viitor din ce in ce mai frumos pentru TPU, in ciuda unor prezumtii ceva mai pesimiste facute de voi in comentariile la anuntul facut de Catalin. Problemele care sunt… sunt toate “rezolvabile” atata  vreme cat voi sunteti aici.  Poate ca nu va dati seama, insa nu eu sau oricare dintre colegii mei suntem “pionul” cel mai important in viata TPU.ro, ci VOI sunteti ceea ce conteaza cel mai tare, fiindca voi insufletiti un nume simplu “Toti Pentru Unu”.

Desigur, conteaza si cine preia carma. Pentru cei pesimisti, anunt ca predau stafeta cuiva care merita cel putin la fel de multe laude cate am primit si eu. Cuiva care va cunoaste cat de cat, fiindca va priveste din dreapta mea de ceva vreme, vrand nevreand. Cuiva care, pentru mine cel putin, este un model de bun simt, corectitudine, seriozitate si bunatate autentica. Cuiva ai carei parinti au fost, zic eu, super inspirati cand i-au ales numele: Stela.  Suntem colege de doi ani ( chiar daca am lucrat pe proiecte diferite) si, mai mult de atat, prietene. Asadar, nu doar ca va las pe mana cuiva nou, va las pe maini bune 😀

Ca intotdeauna, am tendinta sa ma lungesc, dar ma opresc aici. Fiti siguri ca azi nu este nici pe departe ultima data cand intru pe TPU, mai ales ca mi-am pastrat, fara sa vreau, un cont incognito de pe care mai postam una-alta de interes personal sau pentru testat ca toate merg cum trebuie.  Si cand zic “ne vedem la primavara” nu glumesc! 🙂 Pana atunci, ramaneti cu bine!

Cu mult drag, recunostinta si admiratie (mai ales pentru un miez de cateva zeci de persoane, pe care le-am putut cunoaste mai bine),

Raluca TPU.ro

50 thoughts on “Post pe post de la revedere

  1. Ai fost,esti si vei ramane pentru eternitate in memoria site-ului.Nu-ti face griji,pentru toti cei care-ti sunt dragi te resplatesc cu aceeasi moneda. 🙂
    Nu neg si cred ca nu negam ca nu ne va fi dor de tine.

  2. Multumim mult, Raluca. Si te asteptam oricand ai timp sa ne vizitezi. Pe TPU si la TreeWorks.
    Si aplauze. Le meriti pentru fiecare zi si fiecare ora de lucru la TPU.

    1. @Catalin – De vizitat, voi vizita negresit, atat online, cat si offline.
      Si multumesc si eu mult pentru tot, de la ziua in care mi-ai dat TPU pe “mana”, la zilele in care m-ai mustrat, pana la ziua de azi 🙂
      @Stela TPU.ro – maini bune, am zis!

  3. Gabriela, despre ce comentarii este vorba? Am aprobat toate comentariile, si la acest post si la celalalt, scris de Catalin.

    Mersi,
    Raluca

  4. Salutare!

    Raluca, pe langa faptul ca m-ai facut sa rosesc pentru cuvintele spuse mai sus despre mine, voiam sa spun ca sper sa fac o treaba buna la “carma” TPU, cel putin pe jumatate cat tine. Tu stii ca si echipa noastra si comunitatea TPU iti va duce dorul, dar simt nevoia sa-ti mai spun inca o data :).

    De acum inainte voi semna si eu cu TPU.ro, asa ca…

    Stela – TPU.ro

  5. Multumim Raluca, sper ca Stela sa fie la fel de apropiata si sufletista cum esti tu.
    Numai bine, inca o data.
    Roxana
    P.S. Gabriella – comentariile nu au fost sterse – erau la alt post (cel al lui Catalin) care ne anunta plecarea Ralucai.

  6. Aoleu….sincer,TPU’ul nu va mai fi la fel.Îmi pare sincer rău pentru că ai fost un admin de nota 10.Nu cred că niciunul dintre noi s’ar fi putut descurca mai bine cu toată presiunea si conflictele de pe site în care a trebuit să intervii.Sper să’ţi meargă bine în continuare şi aşteptăm tava aia de fursecuri cât de curând..şi Robby bubble :)).Şi nu în ultimul rând,bun venit Stela…o să ai mare bătaie de cap cu noi :))

  7. Ma bucur ca in afara postului facut de Catalin, ne-ai lasat si tu unul, “ala Raluca”, pe care il vom pastra ca amintire. Numai bine, Raluca! Sper sa-ti fie mai usor cu noul serviciu si sa ai parte de persoane mai intelegatoare decat noi(nici noi n-am fost de rusine, dar nici nu ne putem mandri).
    Ii urez bun venit Stelei si sper sa se ocupe de acest site la fel cum o facea Raluca.
    Mult noroc, Stela!

  8. @eluveitie, bine v-am gasit. Sper sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre, promit sa imi dau silinta. Acum, fiindca voi fi la inceput si imi va lua ceva pana sa ma obisnuiesc, sper sa ma menajati putin :D.

  9. Bai… deci, pur si simplu nu-mi vine sa cred.

    Maine-poimaine am sa vad scris pe site si in mass-media: “Toti membrii TPU deplang trista “disparitie” a Ralucai din organigrama TPU.”

    Sunteti fenomenali… recunosc ca pe Raluca nu o cunosc nici “binisor”, daramite “bine” si nici ea nu ma “cunoaste”, dar ce tot atata jeliti un om care pleaca la mai bine?
    Cum am postat si la articolul lui Catalin (sper sa nu-l botez, ca nu-s cioban ca sa am miei de dat): “Omul vine, ridica si pleaca.”
    Nu are rost sa dramatizam… toti pleaca la mai bine, asa ca… drum bun (cum sta scris la iesirile din localitatile satului cu denumire antica, Romania).

    O voi respecta pe Raluca, DOAR, daca isi va face timp sa mai treaca pe site, daca nu ca “team member”, macar ca oaspete.

    HAI PA…

    PS: acest comentariu are pe alocuri pasaje de-o ironie crasa… cui nu-i convine, n-are decat sa-l ignore… si pe mine odata cu comentariul.

  10. Nu-mi ramane decat sa spun: la REVEDERE, Raluca!
    Si, bineinteles, Bine ai venit, Stela!!! Hi,hi,hi…daca nu ai inca peri albi, lasa ca vezi tu!
    Ruxandra.

  11. La revedere Raluca, sper sa-ti mai vad postari pe site.
    Buna Stela, bine ai venit si sa nu te astepti la menajamente, aici se pare ca nu este loc de asa ceva. O zi buna si numai bine pentru toti!
    Ioan

  12. NUUU! Nu se poate asa ceva. Cum… cum tocmai Raluca? Cum?! De ce tu, Raluca? :((
    Imi pare foarte rau ca te retragi de pe site. Imi pare foarte , foarte rau.
    🙁
    Meriti aplauze si felicitari pt tot ce ai facut pe site!
    Te iubim, Raluca. 🙂

  13. Salutare tuturor!

    Bine v-am gasit. Sper ma descurc onorabil cu tot ceea ce se petrece pe TPU, sa fiu prompta si sa reusesc sa va fiu aproape, la fel cum a fost si Ralu. Si mie imi va fi dor de Raluca, ea este, dupa cum v-ati dat seama, o persoana absolut minunata, deci de neinlocuit.

    Un sfarsit de saptamana frumos va doresc! 🙂

  14. Pff:(si eu care imi imaginam ceva de genu”Cam peste 50 de ani,o batranica draguta,cu un baston in mana,parul alb,tipand la o multime de copii.
    -Raluka: copii!v-am spus sa nu va mai faceti temele pe site!Offf…copii astia…asa faceau si parintii lor acum…ceva vreme:(
    :)):)):)):))
    Ne va fi dor de tine,Raluka:xwe love you:x

  15. Raluca draga, sa ai multe realizari. Kiss you.
    Numai bine.

    Bun venit printre noi 🙂 draga Stela.
    Sa ai spor;) succes!

  16. Raluca sa ai parte de tot ce este mai bun,sa ai numai reusite pe toate planurile si prietenei tale “Stela” ii urez “bun venit” in aceasta comunitate “TPU”(TOTI PENTRU UNU)Bafta!

  17. Bun venit,Stela! 🙂 Mult noroc :p ca nou Admin 🙂
    Raluca,sper sa nu incetezi sa ne mai vizitezi si sa faci parte din Comunitatea TPU 😀 Dar totusi, si scuze ca insist:D , dar..de ce pleci Raluca? 🙁
    Dar in concluzie, Raluca, toate cele bune iti doresc! 🙂

  18. Unul din lucrurile pe care le urăsc de moarte pe această lume este despărțirea de cineva.
    Decizia de a pleca îți aparține și trebuie respectată!
    Chiar dacă nu te cunosc personal o să-ți simt lipsa în viața virtuală iar

  19. … TPU-ul va fi mai sărac și lipsit de culoare.
    Îți doresc numai bine și împliniri pe toate planurile.
    Cu respect. MT-Pitești.

  20. Buna Raluca si pe curand. Te asteptam sa ne aduci primul ghiocel. Mult noroc la noul loc de munca si iti doresc sa fii acolo mai stralucitoare si mai indragita decat esti aici, pentru ca sper sa fi plecat spre mai bine. Nu-mi plac ” despartirile ” asa ca iti las o imbratisare si un pupic.
    @Stela, bun venit si muuulta rabdare. Oricum sfaturile importante cu siguranta le-ai primit de la Raluca.

  21. Regret din suflet…regret mult…o simteam pe domnisoara Raluca, ca pe un protector si un sfatuitor, gata oricand sa-mi stea la dispozitie, cu un ajutor atunci cand cineva, chiar era exagerat de obraznic pe TPU, sau atunci cand nu stapaneam tainele comunicarii cu utilizatorii de pe acest site.

    Va reveni, ne promite domnisoara Stela, dar eu cred ca aceasta promisiune, suna cam cu cea facuta unui pensionar, sarbatorit la incheierea activitatii sale intr-o institutie, iar conducatorul acesteia il invita, ca atunci cand “va vrea”, sa mai treaca pe-acolo si sa-si vada fostul loc de munca…nimic mai fals…asta este parerea mea, cu mii de scuze, daca supar pe cineva.

    Ma gandesc, ca daca ma exprim asa, as putea fi exclusa, usor cate usor, din randul utilizatorilor TPU???

    Sper, din tot sufletul sa gresesc, as primi “o palma cu piciorul” si Zau ca nu merit aceasta pedeapasa.

    Domnisoara Raluca, cred ca vei reusi, in ceea ce ti-ai propus…sa ai bafta si multa sanatate!

  22. Revin…citesc si ma crucesc…”Regele a murit,traiasca Regele!”

    Gata! Cei care ridicati osanale, sunteti ca si EXPERTI.
    “Dixit!”

  23. Umm… eu sincer nu te-am cunoscut deloc, si am aflat acum cateva zile practic ca tu esti… ma rog… ai fost admin site-ului, dar vazand toti oamenii astia care te iubesc, incepe sa imi para rau ca nu am avut sansa sa te cunosc. Dupa cum multi dintre voi ati ghicit, sunt relativ noua aici, nu prea am experienta ca sa zic asa. Ceea ce am inteles pana acum e ca asta e o familie…e mai mult decat multi ar putea realiza vreodata…doar pentru ca e facut cu suflet si daruire.
    Sincer, nu vreau sa pleci, dar daca asa a fost sa fie….

    Pentru prima si ultima data cand imi folosesc numele real…

    Elena

  24. Multumesc pentru tot, Raluca!
    Esti o persoana absolut deosebita, si ne-ai cucerit cu felul tau de a fi. Aici mereu vei gasi sute si sute de suflete, care au ajuns sa te iubeasca si sa te aprecieze foarte mult. Daca ai “supravietuit” TPU-ului (stiu, ca nu ti-a fost deloc usor), te vei descurca oriunde. Mult succes in tot ceea ce vei alege sa faci! Te iubim!

    Stela, vreau sa-ti un Bun venit!

  25. Ma afecteaza si pe mine plecarea Ralucai.N-am cunoscut-o personal,dar a fost o excelenta organizatoare si prietena online.Am incredere si in Stela.S-o sprijinim.

  26. Cum de parasesti TPU?.Unde mergi,Raluca?.Ce mai face sora?.Eu sunt in Austria,am mostenit o avere frumoasa si acum ma bucur de ea.Te imbratisez !
    Dan.

  27. @Legiuitoarea: Esti din Pitesti? Nu stia, si eu 😀
    Cum se zicea in vechime: The king is dead! Long live the king!
    Raluca, ne pare rau ca pleci, dar oricum… toate cele bune!
    Stela: Welcome! Hope you like our community!

  28. Parerea mea de rau, poate ca nu mai conteaza acum…Am aflat mai tarziu despre plecarea ta, dar respect aceasta hotarare luata…Sper sa iti fie bine si sa ai reusite acolo, dar sa-ti amintesti si faptul ca undeva,candva, suntem destui cei ce ne gandim inca la tine si-ti simtim lipsa. Sa ai sanatate, reusite cu carul, un munte de noroc si un An nou cu bucurii uriase, satisfactii pe masura si ceva pentru suflet … Te imbrastisez si numai bine, Lucien .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.