TPU Blog

Pentru ca ne dorim sa imbunatatim continutul site-ului si sa ii recompensam pe aceia care nu sunt trolli si au inteles ca exista o limita de la care ironiile fine se transforma in insulte, vrem sa va aflam parerea. Ne-am gandit sa oferim la fiecare patru saptamani un titlu nou, acela de “Utilizatorul lunii”.

Iata cum functioneaza. Orice utilizator se poate propune pe el sau pe altcineva pentru pozitia de user al lunii, in perioada 1-5 septembrie, de exemplu, daca indeplineste urmatoarele conditii:

– e senior si are contul pe site de minim 3 luni
– a postat minim 50 de raspunsuri in luna anterioara

Noi centralizam toate propunerile primite si le validam daca nu au raspunsuri irelevante sau care incalca regulamentul, iar utilizatorii respectivi au oferit un ajutor real prin postarile facute.  Apoi trimitem propunerile validate catre experti, cei care vor desemna castigatorul.

Mergem dupa principiul celor 2 tururi: intai fiecare alege 3 nume, iar primii 2 cei mai votati trec in urmatoarea etapa. Expertii voteaza din nou, iar castigatorul devine “Utilizatorul lunii”. In prima instanta, ne-am gandit ca premiul care ar putea insoti acest titlu este un aparat foto. Vom oferi cate un premiu motivant in fiecare luna.

Voi ce parere aveti despre aceasta idee? Va asteptam opiniile pentru a o putea imbunatati, cu ajutorul vostru.

Alexandra – TPU

69 thoughts on “Ce parere ai despre “Utilizatorul lunii”?

  1. Si prin chestia asta se incurajeaza pupincurismul. Uneori trebuie sa-i mai spui respectivului ca ce zice e o idiotenie, ca nu are dreptate sau etc. , dar daca ai face asta… ai mai avea vreo sansa la “Utilizatorul lunii” ? O sa fie o linguseala pe-aici si mai mare, fain!

  2. Ar fi o idee nemaipomenita! Iar la sfarsitul anului sa se voteze utilizatorul anului ! Dar la utilizatorul lunii sa nu votam noi , ci TPU (cel ce a infiintat Tpu)!

  3. Ideea e buna si nu prea , adica , cel putin pe mine nu o sa ma motiveze ideea castigarii unui anumit premiu in eventualitatea in care as raspunde ca nebunu la intrebari , eu intru pe tpu pentru ca imi place si mi se pare interesant , nu vreau sa ma transform in troll pentru a castiga un aparat foto , un pui de elefant sau o operatie de schimbare de sex sau vouchere de reducere la implant de botox , deci tpu are nevoie de utilizatori ca mine , nu de persoane care mai trebuie sa posteze n-spe raspunsuri ca e data de 28 si inca nu au cele 50 de raspunsuri puse pe site pentru a se conforma regulamentului pentru ca incet incet se transforma totul intr-o lupta absurda , iar in ceea ce priveste legatura dintre ironiile fine si pana la insulta care ma gandesc ca se refera la unele raspunsuri date eu as fi mai atent un pic cand as face astfel de afirmatii , pur si simplu raspunzi asa cum se pune intrebarea , daca e ceva serios iti dai interesul , daca e la misto asa e si raspunsul , pentru ca nimeni nu se sinchiseste sa modereze sau o fac cu moderatie , dar tot raul spre bine !

  4. Dar de ce nu utilizatorul saptamanii sau chiar al zilei?!?
    Vom merge pe ideea <>…va mai amintiti?
    Hai, ca e haios!

  5. Nimic nu s-a schimbat…intre ghilimele exista “Una pe zi” de Matty, dar se pare ca cineva boicoteaza, scopul fiind caderea in ridicol a celui care posteaza!
    Multumesc!

  6. M-i se pare o idee super!
    Consiger că ar trebui mai multe răspunsuri, gen 150 🙂 Sunt de acord oricum.
    Să câştige cel mai bun!

  7. e o idee minunata!iar castigatorul sa primeasca un premiu.ce parere aveti participanti tpu?ar fi super nu????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.