TPU Blog

Dragilor,

Dupa o lunga perioada in care am recompensat fiecare Campion al Zilei cu un tricou, schimbam mecanismul, pentru a va putea oferi un premiu mai substantial.

Asadar, de astazi, 28 iulie, procedam in felul urmator:

– validam in continuare manual raspunsurile Campionului Zilei, iar acesta primeste un badge special pe profilul lui

– la finalul fiecarei luni, toti Campionii Zilei sunt inclusi intr-o tragere la sorti. Castigatorul primeste un cadou special gandit pentru el. Asta inseamna ca daca cineva isi doreste sa faca un curs de balet, sa aiba un anume joc sau sa invete sa deseneze, o sa incercam sa ne ocupam de asta 🙂 Dorinta noastra este sa rasplatim implicarea in comunitate intr-un mod personalizat. La inceputul lui septembrie va vom povesti despre primul castigator.

Regulile pentru validarea raspunsurilor raman in continuare aceleasi.

 

Spor la raspuns.

__________

 

Daca ieri v-am sarbatorit si v-am urat la multi ani de ziua TPU.ro, astazi lansam o noua sectiune pentru voi: Campionul Zilei.

Ideea noastra este simpla: vrem sa recompensam utilizatorul cu cele mai multe raspunsuri utile intr-o zi oferindu-i un cadou: un tricou TPU.ro, care sigur va starni zambete. Marim miza, iar castigatorul saptamanii dintre cei sapte utilizatori validati (cu cele mai multe raspunsuri) va primi si o cana din partea noastra, cu acelasi design jucaus. Un utilizator poate primi doar un singur tricou din fiecare model pe care il producem.

La ce ne referim prin RASPUNSURI UTILE? Vrem sa vedem cat mai multe raspunsuri care-l ajuta cu adevarat pe cel care a postat intrebarea sa-si rezolve problema. Ele trebuie sa respecte regulamentul comunitatii, sa nu fie de natura conversationala, sa nu fie formulari de tipul “Nu stiu”, “Vreau tricou”, “Cauta pe Google” sau “La ce-ti trebuie tie asa ceva. Lasa-te”.

Utilizatorii care incurajeaza prin asemenea raspunsuri inutilitatea, trolling-ul sau spameaza nu vor mai fi luati in considerare la realizarea topurilor ulterioare si, in functie de ce au facut, vor primi suspendari sau contul lor va fi sters.

Ce fel de raspunsuri se iau in calcul? In numaratoarea pentru top intra primul raspuns pe care il acordati unei intrebari publicate in ultimele 3 zile, pentru ca ne dorim sa incurajam ajutorul real oferit in timp util. Reply-urile si raspunsurile repetate la aceeasi intrebare nu se iau in calcul.

Stim ca Topul comunitatii poate parea intimidant atunci cand va uitati peste primele pozitii, dar puteti fi cu siguranta campion al unei zile! Topurile sunt in continua schimbare, in functie de activitatea celorlalti utilizatori si se actualizeaza o data la 5 minute.

Cum tinem evidenta lucrurilor: pe prima pagina puteti vedea clasamentul general in functie de care se va acorda premiul. Clasamente similare sunt disponibile si pe paginile categoriilor. Dupa ce oferiti un raspuns, veti putea vedea pe ce pozitie sunteti si cate raspunsuri utile si de calitate ar trebui sa mai postati pentru a castiga tricoul. La numaratoare nu intra raspunsurile de la Trivia/Amuzante si Filesharing/Linksharing. Sub aceasta caseta aveti in continuare formularul de rating (multumiri tuturor celor care il completeaza) sau lista intrebarilor fara raspuns din categorie.


In sectiunea Campionul zilei vor fi afisate topurile pe zile, dupa ce vor fi validate de noi. Topurile de sambata si duminica vor fi validate lunea. Cat despre premii, expedierea lor se va face saptamanal prin curier, de indata ce primim datele de contact ale tuturor castigatorilor. In situatia in care doi utilizatori vor fi la egalitate pentru locul 1, ei vor fi afisati pe site in mod aleatoriu, iar castigatorul final dupa validare va fi acela cu o vechime mai mare pe site.

Daca sesizati probleme sau aveti sugestii prin care sa imbunatatim acest sistem, dati-ne un semn.

Spor la postarea de raspunsuri utile si-abia asteptam sa-incepem sa trimitem tricourile si canile frumoase, realizate cu ajutorul prietenilor de la epersonalizari.ro!

Alexandra – TPU

266 thoughts on “Tu esti Campionul Zilei pe TPU?

  1. Deci am iesit pe locul 1 sambata , dar unde se afiseaza rezultatele cu campionul zilei … nu s.a afisat si data de 15 . De ce ? Are vreo legatura ca era sambata …

  2. Deci sambata , mai exact pe 15 03 2014 , am iesit campionul zilei , iar unde st afisate rezultatele nu st aparute vineri , sambata , duminica si luni . De ce ?

  3. De cateva zile dau raspunsuri la obiect si care lamuresc pe deplin pe cel care intreaba.Sunt dezamagit sa constat ca nu se tine cont de raspunsurile mele.Repet,la obiect si pe deplin lamuritoare si voi ce faceti?Nu se poate sa raspund la 20 intrebari si sa raman mereu pe locul 5,acum chiar ca ma scoateti din sarite.Domnule administrator,uita-te bine si citeste cu atentie nu mai anula ce nu-ti convine.

  4. maii deci ce se intampla aici daca raspunzi asa la intrebari acum esti pe locul 1 si dupa vine altcineva pe locul 1 trebuie sa raspunzi intr una la intrebari??am citit pe acolo pe sus ca mai multi ajunsesera pe locul 1 ,si eu acum tot pe locul 1 sunt ….ce naiba e asta ????

  5. Nu ştiu ce să zic de iniţiativa asta… Sincer, erau destui vânători de fundiţe pe site, acum or să apară şi vânători de tricouri. Vreau să spun că cei mai mulţi n-or să răspundă pentru că vor într-adevăr să ajute, ci pentru că or să vrea tricoul acela. Mai sunt şi useri care răspund pentru că vor să ajute, dar, cum spuneam, cei mai mulţi vor răspunde doar pentru a ieşi campionii zilei şi a primi tricoul.

  6. Şi apropo, eu nu vreau să particip la acest concurs. Eu sunt pe site ca să ajut, nu ca să câştig un tricou pentru răspunsurile pe care le dau. Mi-ar plăcea ca acest concurs să fie opţional, adică să se înscrie doar cei care vor tricoul.

  7. eu sunt in top pe locul 1 si sunt foarte bucuroasa! am ajutat 106… sau cel putin jumatate din ei… sper ca am raspuns destul de bine incat i-am ajutat! dar sunt nemultumita ca multi au pus temele pe site! eu una le raspundeam cu link-uri de unde pot gasi ceea ce cauta! nu sunt de acord cu persoanele care nu vor sa munceasca! oricum campania este foarte frumoasa! :3

  8. salut daca castigam tricoul cum intram in posesia lui ?unde trebuie sa trimitem datele de contact ?

  9. Bravo TPU!
    Asta a fost o idee super ca sa faceti cat mai multi utilizatori! Bafta in continuare!

  10. Deci nu mai inteleg, am fost campionul zilei pe data de 13 decembrie ( sambata) si nu am primit badge-ul de campion, de ce?

  11. Ca si croampa,nici eu nu inteleg ceva legat de asa numitul Campion al zilei.Daca se reactualizeaza topul la fiecare 5 minute,atunci exista cate un castigator la fiecare 5 minute ?

  12. Nu consider ca tricoul e important ,ci mai degraba un raspuns bun ,pentru aceea persoana care cauta unul !

  13. Sunt campionul pe data de 6 iunie,dar nu am primit niciun mail sau ceva care ma anunta ca am castigat… 🙂 Voi mai primi premiul?

  14. Până acum nici n-am luat în seamă ceea ce scria acolo după ce răspundeam la o întrebare (decât știam că apare acelaș lucru și că scrie locul pe care-l deți) . Acum am înțeles că se câștigă și ceva dacă ești primul :)).
    Eu ajut din plăcere și sper să pot să am timp cât mai mult pentru a o face.

  15. Merci de intenție, dar nu accept nici un premiu. În plus, e nedrept să iei premii pentru postarea de răspunsuri pe un site. Părerea mea este că premii se dau pentru cunoștințe și merite. Dacă chiar se dau premii, nu sunt de acord că le merit cu adevarat,dar merci!

  16. am vazut concursul acesta, eu am inceput de vreo 2-3 zile sa raspund. nu ma intereseaza sa castig, premiul in sine, ma intereseaza sa ajut oamenii.
    am inteles ca premiati primul raspuns, incurajati oamenii sa raspunda cat mai repede, este bine.
    dar poate ar trebui sa va indreptati atentia si spre cei care dau raspunsuri castigatoare, pentru ca de fapt ei sunt cei care ajuta prin raspunsul lor. ati putea face 2 concursuri: pentru primul raspun si pentru cel care are cele mai multe funde intr-o zi sau saptamana.
    parerea mea…

  17. Buna, Florin! Se pare ca nu ai inteles termenii concursului nostru: noi nu ii premiem pe cei care raspund primii la o intrebare, caci nu ar avea niciun sens. Sunt recompensati cei care raspund la cele mai multe intrebari intr-o luna. Conteaza, bineinteles, si calitatea raspunsurilor: sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical, sa fie la subiect, sa nu contina injurii s.a.m.d. Speram sa te vedem si pe tine in curand in topul campionilor lunii, o zi faina!

  18. Nu stiam inca de concurs. Chiar daca sunt aici sa ajut oamenii, dar sunt incantata de concurs! Apropo, cred ca sunt pe locul 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.