TPU Blog

Va scriu cateva randuri dupa prima zi in care am gestionat Top 3-ul TPU.ro.

In primul rand, felicitari pentru primii castigatori! Pe primul loc s-a clasat Mona, pe doi TheBirdOfTheHermes, iar pe trei Vix999. Din pacate, alti utilizatori au incercat sa pacaleasca sistemul, spamand sau oferind raspunsuri inutile sau neinteligibile. Cum ar trebui “dsjfhasukhfaskufs” sa ajute pe cineva? Acestia au fost descalificati, nu vor mai fi luati in calcul la realizarea clasamentelor si s-au ales cu contul suspendat. Am mai facut cateva completari in aceasta privinta in articolul de aici. Daca voi observati si alti utilizatori care incearca sa castige tricoul pe nedrept, scrieti-ne la contact. Avem ac de cojocul lor.

Daca aruncati o privire in sectiunea Campionul Zilei, veti vedea topul zilei, alaturi de pozitia voastra si topul zilei anterioare. De asemenea, am facut si un update de natura tehnica: la numaratoarea pentru top vor intra doar raspunsurile la intrebarile postate in ultimele 3 zile.

Va multumim tuturor pentru implicare, ne place sa va vedem atat de animati!

Alexandra – TPU

3 thoughts on “Dupa experienta primei zile de Top 3

  1. @Nastya: Nu, ca sa castigi intr-o zi trebuie sa ai cele mai multe raspunsuri validate, oferite la intrebari postate in ultimele trei zile.
    Sa luam exemplul zilei de astazi: suntem pe 4 decembrie. Vor fi luate in calcul raspunsurile oferite de tine la intrebari postate pe 2, 3 si 4 decembrie.

  2. Deci, sa fim seriosi trebuie sa raspunzi la vreo 200 de intrebari in fiecare zi, ca sa ai macar o sansa sa castigi 😉 ce sa zic… la prima vedere e… incurajator, dar dupa ce stai sa te gandesti, nu prea merita sa turbezi pentru un tricou 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.