TPU Blog

Dupa un an agitat, va invitam sa ne mai descretim fruntile si sa radem impreuna cu cei de la Cosmote, Smiley, Pavel Bartos si un set de intrebari ca rupte de la Trivia/Amuzante in cadrul categoriei Telefonul TPU.

In fiecare zi pana la anu’ vom posta cate doua asemenea minunatii si va invitam sa dati frau liber imaginatiei. Si pentru ca umorul merita rasplatit, facem o noua nebunie la TPU.ro: cel mai activ, mai interesant si mai amuzant user de la categoria Telefonul TPU va avea parte de un premiu special, gandit pentru el/ea. Noi avem deja cateva idei, dar abia asteptam sa le personalizam pentru castigator. De exemplu, ce-ati zice ca intr-o zi o limuzina sa va ia de la scoala / birou si sa va plimbe prin oras?

Va asteptam raspunsurile in noua categorie si hai sa ne amuzam impreuna 🙂

 

Alexandra – TPU

11 thoughts on “Hai sa ne distram cu o noua categorie

  1. Eu zic ca e foarte tare idea dar ca,cadou eu zic ca e mai ok o tablet sau un telefon sau de ce nu un pix personalizat tpu decat o plimbare cu limuzina. Eu unu daca as castiga o plimbare cu limuzina as ceda-o altui user. Pe de alta parte din Vodafone [indygen] o dati in cosmote,sunt curios daca vine si orange. Nu conteaza ca sunt opuse conteaza ca sunt premii si noi nu platim nimic 😉 doar spuneam ca mi se pare tare idea de la un concurrent la altu :). Bafta tuturor si Sarbatori fericitite!

  2. Sa puna o cerere de un telefon Samsung galaxy s3 cu dubla oferta in scrisoare si promisiunea ca va fi cuminte 🙂

  3. Sa-mi puna in plic factura achitata anticipat la abonamentul telefonului pe Cosmote si binenteles cu multumirile de rigoare ca am acceptat acest lucru!!!

  4. sa puna printre premii si un telefon samsung galaxy s4 si promit ca voi lua numai note de zece fara nici un noua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.