TPU Blog

Dragilor, avand in vedere faptul ca chat-ul TPU era extrem de putin folosit de voi, am luat decizia sa-l scoatem de pe site.

Asadar, de acum incolo nu mai apare in meniul vostru si nici nu mai este disponibl prin accesarea link-ului. Spor la trimisul de mesaje private 🙂

 

Alexandra – TPU

9 thoughts on “O veste legata de chat-ul TPU

  1. …ÅŸi în viziunea mea chat-ul era inutil (nu asemenea barei muzicale) ÅŸi e bine dacă a putut elibera spaÅ£iul lucrurilor utile.

  2. De acord. Dar imbunatiti timpii de actualizare la mesaje private macar. Aveti caching agresiv la tot site-ul.

  3. Subscriu la comentariul lui @NOname, bara muzicala chiar era misto. Si ar fi bine sa rezolvati problemele legate de scroll up-ul/down-ul de la tastatura.

  4. Nu era folosit pentru ca nu nimeni nu stia de existenta lui.

    Ramasese o functie ascunsa a site-ului ascunsa destul de bine…

    Daca i-ati fi facut putina reclama ,si ati fi lucrat putin la el astfel incat mesajele sa apara in timp real…toti am fi stat pe el.

    La urmatorul update major al site-ului ,,cand va fi acesta ,, poate introduceti o varianta imbunatatita

  5. Si eu care credeam ca o sa avem un chat tpu precum cel de pe facebook dupa cum s-a mai propus si spus ca luati in considerare. In orica caz , fie ca actuala schimbare sa faca site-ul sa mearga mai bine! 😀

  6. Nu, Apache, nu era folosit fiindcă nu era nimeni sau nimic interesant pe acolo. Doar era public. Tot nu l-as fi utilizat, oricum ar fi, folosit nu era. Promovarea nu-si avea rostul. Având in vedere doar cine isi făcea veacul pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.