TPU Blog

Pentru ca Sibiul e un oras care ne place mult, mult, va semnalam un eveniment care il va anima in perioada urmatoare.

In 11 aprilie Targul de Pasti din Sibiu da startul sezonului evenimentelor din Piata Mare si ii asteapta pe vizitatori cu surprizele de anul acesta – expozanti noi, tarcul de iepurasi, ateliere creative de incondeiat oua si un aranjament al casuțelor sub forma unor flori.

La Targul de Pasti din Sibiu se pot inscrie expozanți din toata țara, scopul fiind acela de a aduce in fiecare an ceva nou vizitatorilor. Datorita succesului editiilor trecute si a atractivitatii orasului, inscrierile devin de la an la an tot mai interesante.

Copiii sunt in centrul atentiei la acest eveniment, iar acestora le sunt pregatite noi surprize, cum ar fi o familie de iepurasi proaspat iesiti din puf, care vor locui intr-un tarc special, unde copiii ii pot privi de aproape. De asemenea, sunt pregatite ateliere creative pentru cei mici in cadrul carora pot sa invete incondeiatul oualor sub indrumarea unui artist popular.

Targul de Pasti din Sibiu este un eveniment initiat de Biroul Atasatului Social al Ambasadei Austriei la Bucuresti, dupa modelul evenimentelor austriece asemanatoare. Mai multe informații pe site-ul www.targuldepasti.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/targuldepasti

Alexandra – TPU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.