TPU Blog

Pentru ca in ultima perioada ne-am delectat tare mult cu facerea cadourilor, iata ce premii gandite special pentru Campionii Lunii au mai fost expediate:

 

Februarie: InquireWithin 
Impresionat de aceasta postare, Campionul Lunii a renuntat la premiul pentru el si ne-a rugat sa il ajutam pe Beni sa isi indeplineasca dorinta. Astfel, Beni a primit de la noi o tableta grafica, sa-si dezvolte talentul, si un roman grafic in doua volume, sa-i serveasca drept inspiratie.


 

Martie: lBroken69
In luna martie ne-am indeletnicit cu alegerea unui cadou sportiv.  La lBroken69 a ajuns un premiu pe masura pasiunii lui pentru fotbal: un echipament de lovituri si carti care sa-l faca sa viseze cu ochii deschisi.

 

Aprilie: danutzu96 
Pentru ca el ne-a povestit despre pasiunea lui pentru computere si programare, i-am ales un ceas distractiv si un set cu ajutorul caruia sa poata sa programeze aproape orice din jurul lui. Asteptam sa ne povesteasca despre inventiile lui 🙂

 

Mai: Ineys
Ineys  ne-a povestit ca se reapucase recent de Counter Strike  si ca-si doreste complete pack-ul, asa ca i-am onorat dorinta.

 

 

Aiciaiciaici si aici sunt premiile primite de ceilalti campioni ai lunii de pana acum. Va multumim tuturor pentru implicare si abia asteptam sa gandim noi cadouri pentru voi. 🙂

 

Alexandra – TPU.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.