TPU Blog

Dragilor,

Va multumim ca ne-ati fost alaturi in toate aceste trei zile de Black Friday si ati raspuns rugamintilor noastre de a-i ajuta pe cei afectati de tragedia de la Colectiv. Cu fiecare produs pe care l-ati cumparat, suma care va pleca catre familiile victimelor incendiului a crescut. Fiecare banut conteaza.

Va multumim inca o data ca ati donat si va rugam sa ne fiti alaturi, in continuare, pana pe 25 decembrie! Am decis sa prelungim campania pana in ziua de Craciun pentru ca suma pe care o vom trimite catre victime sa fie si mai consistenta si, implicit, de mai mare ajutor. Pentru ca multi dintre voi, in prag de sarbatori, vor cumpara cadouri pentru cei dragi lor din magazinele online, va rugam, din nou, sa folositi linkurile de afiliere postate in pagina speciala Suntem Toti Pentru #Colectiv: https://www.tpu.ro/conversatii/suntem-toti-pentru-colectiv.

Mai jos am postat si cateva capturi de ecran in care veti regasi comisioanele obtinute in urma cumparaturilor voastre de pana acum.

Dupa cum urmeaza, din linkurile ProfitShare au fost stransi 220 de lei, iar din linkurile 2Parale s-a strans pana acum suma de 459,2 lei:

Profitshare:

campanie_colectiv_profitshare

campanie_colectiv_tpu_profitshare

2parale:

campanie_colectiv_2parale

campanie_colectiv_2parale_3

campanie_colectiv_2parale2

Vom continua sa povestim pe blogul tpu.ro cati banuti am mai strans si catre care dintre cazuri vor merge ei.

Multumim din suflet!
Alexandra, Cristina, Camelia, Ionut, Alin, Cosmin, Catalin

One thought on “Suntem Toti Pentru #Colectiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.