TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Sebhp11
în 18 Decembrie 2023 | Sebhp11 întreabă:

Buna! Sunt clasa a 9 a si as vrea sa ma mut anul viitor de la germana la franceza. Mentionez ca am facut germana in generala. Stie cineva ce nivel se da la diferente?

2
Răspunde Raportează
Mimo3
în 18 Decembrie 2023 | Mimo3 întreabă:

Vreau să învăț limba engleză și nu știu de unde să încep! Vreau sfaturi!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2023 |

Bună ziua! Sunt curioasă câți dintre voi mergeți la muncă cu plăcere fără să urati locul de muncă și câți urăsc și au stres continuu pe baza asta. (Știu ca toată lumea merge de nevoie...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 17 Decembrie 2023 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Ce poate să facă cineva cu o înclinație spre desen și pictură fără să moară de foame

8
Răspunde Raportează
T1v
în 17 Decembrie 2023 | T1v întreabă:

Salut, dacă intru din sursa externa la ANP ca și agent penitenciar, pot sa ajung ofiter cu orice facultate? Adică daca termin Educația Fizică si Sport pot ajunge ofițer?

1
Răspunde Raportează
ecsy
în 17 Decembrie 2023 | ecsy întreabă:

Doresc sa imi deschid o cafenea temata in capitala. sunt clasa a 10 a si ma gandesc inca la ce facultate as putea da. am vreo optiune care m ar putea ajuta pentru a mi indeplini acest vis? :]

7
Răspunde Raportează
Rexofere
în 17 Decembrie 2023 | Rexofere întreabă:

O recomandare pentru un smartphone bun de pe Altex cu pretul intre 800 - 1200 de lei cam asa. Si apropo, care e diferenta intre smartphone si telefon?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2023 |

Salut! Ma poate ajuta cineva dacă are informații legate de vizitele medicale pentru scoala de agenti de politie de la Cluj? Ma interesează în medie câți nu au promovat în sesiunile anterioare la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
roxana2311
în 17 Decembrie 2023 | roxana2311 întreabă:

Buna am o intrebare ca sa devin Arhitect IT ce facultate trebuie sa fac am cautat pe google unii spuneau ca arhitectura altii informatica nici eu nu inteleg si pe langa nu am idee ce sa fac pe viitor ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RazvanGabriel7e7
în 17 Decembrie 2023 | RazvanGabriel7e7 întreabă:

Salut! Am o intrebare - Dece cand apas pe tastatura butonul W si E nu merg? E o tastatura de la Urage Si mi-am cumparat-o fix azi pentru ps4 sa joc si nu stiu ce are :(

3
Răspunde Raportează
Okrutne
în 16 Decembrie 2023 | Okrutne întreabă:

Bună, recent am început să îmi caut un job part- time remote, dar nu prea am găsit nimic pe internet. am găsit o o variantă de job care se numește operator- flexibil.com, ei spun că este vorba...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
MMP2000RO
în 16 Decembrie 2023 | MMP2000RO întreabă:

Ce venituri are un grefier și cum se calculează acestea? Primesc pensie specială sau pensia lor e bazată exclusiv pe contributivitate? Cum se calculează mai exact pensia în cazul unui grefier? Vreau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonymus20201988
în 15 Decembrie 2023 | Anonymus20201988 întreabă:

Bună, as avea și eu o întrebare legata de academia de politie, cine știe sa îmi răspundă cu sinceritate, unde se susțin probele scris și fizic în București sau pot susține și probele la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
wrestlingdemic
în 15 Decembrie 2023 | wrestlingdemic întreabă:

As vrea sa ma angajez si eu la televiziune, dar voiam sa aflu niste informatii foarte utile ca sa vad daca mi se potriveste acest job, intrebarea e implica foarte multa munca? Ca eu nu as fi dispus sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MustarMisteriosBomba
în 15 Decembrie 2023 | MustarMisteriosBomba întreabă:

Ce meserie poti avea daca intri la colegiu comercial?

3
Răspunde Raportează
Gaby97von
în 15 Decembrie 2023 | Gaby97von întreabă:

Salut! Eu am fost demult în UK și aș vrea să merg din nou.Ce trebuie sa fac că să pot munci acolo.Am doar nino. Ofer funda și multe mulțumiri Va mulțumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
MemeHD
în 14 Decembrie 2023 | MemeHD întreabă:

Bună. De câteva luni de zile mă gândesc la viitoarea mea carieră(de mic copil, observând diferite demonstrații video și jucându- mă jocuri video). Aceasta constă în integrarea în trupele ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Decembrie 2023 |

Salut, ce specializari are armata română? Mulțumesc

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Decembrie 2023 |

Poliție sau jandarmerie? Argumente, vă rog

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Decembrie 2023 |

Salut TPU! Eu am practica pe profil de bucătar și muncesc de mai am puțin și fac hernie de disc, mi- am tăiat degetele, abia după jumate de ora îmi opream și hemoragia dar eu tot munceam chiar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexPop667
în 13 Decembrie 2023 | AlexPop667 întreabă:

Salutare TPU! As avea o întrebare legata de străinătate eu acum sunt in Austria si urmează sa depun pentru actele necesare pentru a putea incepe lucru foaia de locuinta si cont bancar. As dori sa intreb...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
myhu67
în 13 Decembrie 2023 | myhu67 întreabă:

Buna.Stie cineva daca cu facultatea de ingineria materialelor si a mediului, specializarea ingineria mediului in industrie exista posibilitatea de a lucra ca si cadru didactic in licee respectiv gimnaziu? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RAY
în 12 Decembrie 2023 | RAY întreabă:

Că sa înveți să repari electronice ce curs trebuie urmat? Trebuie pentru fiecare un curs? Mă refer la reparatii telefoane sau alte electronice?

1
Răspunde Raportează
Raressssss222233337777
în 12 Decembrie 2023 | Raressssss222233337777 întreabă:

Salut, daca dupa ce a inceput facultatea am lipsit aproximativ 1 luna jumatate ( la absolut tot, inclusiv seminarii si laboratoare ) si nu o sa intru in niciun examen ce o sa se intample? O sa repet ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Craiulandrei2
în 12 Decembrie 2023 | Craiulandrei2 întreabă:

Buna ziua,vreau sa ma inscriu la subofiterisi am un plus zic eu prin faptul ca am un atestat de instructor sportiv. Ce arma ar trebui sa aleg pentru a face instructie, multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Bă, ca sa devin militar si sa avansez in grad ce studii imi trebuie? Momentan am 18 ani

23
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Cum fac sa descopăr ce sa fac în viață? Am 22 de ani și habar nu am ce îmi place! Nu am avut niciodată un hobby și nu am făcut o activitate extrașcolara! De unde ar trebui sa încep?

17
Răspunde Raportează
Aista
în 11 Decembrie 2023 | Aista întreabă:

Daca candidez pentru sgp și am trecut toate probele, inclusiv medicalul mai pot renunța?

6
Răspunde Raportează
Iedutz
în 11 Decembrie 2023 | Iedutz întreabă:

Pot sa fac scoala de politie sau scoala de pompieri subofiterii si protectie civila Pavel Zaganescu Boldesti cu diploma degeaba?

1
Răspunde Raportează
jatekbetyar
în 10 Decembrie 2023 | jatekbetyar întreabă:

Unde pot verifica ce cursuri sunt disponibile la o școală unde pot fi acceptat ca profesor necalificat?

3
Răspunde Raportează
Natifgh
în 10 Decembrie 2023 | Natifgh întreabă:

Buna! Știe cineva care este diferența dintre admiterea la medicina versus admiterea la medicina veterinara pentru că vreau să dau la veterinară și nu știu exact ce să învăț.

1
Răspunde Raportează
Natifgh
în 10 Decembrie 2023 | Natifgh întreabă:

Buna! Știe cineva care este diferența dintre admiterea la medicină versus admiterea la medicină veterinară pentru că eu vreau să dau la veterinară și nu știu exact ce să învăț.

1
Răspunde Raportează
kami10000
în 10 Decembrie 2023 | kami10000 întreabă:

Când iei banii pe concediu în învățământ? Acum, în decembrie?

1
Răspunde Raportează
Cosmo006
în 10 Decembrie 2023 | Cosmo006 întreabă:

Salut! Poți să devi profesor de geografie dacă faci facultatea la fără frecvență?

4
Răspunde Raportează
MauDinu
în 9 Decembrie 2023 | MauDinu întreabă:

Salut am nevoie de niște idei de afaceri făcute acasă cu putini bani. Idei?

3
Răspunde Raportează
Heyya565
în 9 Decembrie 2023 | Heyya565 întreabă:

Salut! sunt in anul in care imi aleg licenta, dacă ulterior vreau sa merg la inm, e obligatoriu sa am licență pe drept penal? sau pot si pe civil? thanks

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Salut! Aș vrea să studiez la 2 facultăți, istorie și geologie, și nu asta este problema, și faptul că voi și lucra ca și cadru didactic (sunt la Liceul Pedagogic) și sunt convinsă că ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
fidel777
în 9 Decembrie 2023 | fidel777 întreabă:

Salut, ca politist de frontiera poti sta la vama, aeroport sau sa patrulezi prin padure si asa mai departe. Imi poate spune cineva fiecare activitate in parte sau un link unde pot gasi asa ceva, deoarece...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
elmeksadin
în 9 Decembrie 2023 | elmeksadin întreabă:

Salut, Va rog am nevoie de ajutor ...nu știu din punct de vedere a legii următoarele: Este normal ca eu că angajata sa plătesc amenda venită de la ANPC la magazinul care lucrez?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2023 |

Jandarmerie pază vs ordine publică. Avantaje si dezavantaje

2
Răspunde Raportează
IGD
în 8 Decembrie 2023 | IGD întreabă:

Am și eu o întrebare pentru cei care lucrați la Lidl Mega Image Carrefour Metro etc. Cum se numesc personale care pun marfa pe raft, postul se numeste lucrator comercial cumva? Mă tentează și pe...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Patrecea
în 8 Decembrie 2023 | Patrecea întreabă:

Buna! Cat trebuie sa iau in bac ca sa intru la facultatea de studii europene. Dau bac din istorie, romana și logică. Care i nota pentru admitere și care sunt demersurile

5
Răspunde Raportează
DenisPoenaru
în 8 Decembrie 2023 | DenisPoenaru întreabă:

Salut TPU,sunt licee de mecanica in Bacău înafara de Mangeron? Nu mă refer la profesionale,mă refer la Licee unde se face mecanică, va mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Iancuga
în 7 Decembrie 2023 | Iancuga întreabă:

Salut! Aș dori și eu o părere despre facultatea de transporturi de la politehnica din București. Este de viitor? Și unde as putea lucra de acolo și pe ce salariu? Este asemănătoare cu mecanică...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ioanaaaa08626
în 7 Decembrie 2023 | Ioanaaaa08626 întreabă:

Buna! Subofițeri la jandarmi sau Subofițeri la armata? Care este mai avantajos din toate punctele de vedere, salarii etc, as vrea cât mai multe detalii. Menționez ca sunt fata.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Decembrie 2023 |

Voi mai aveți încredere în ce scrie pe net sau se prezintă la știri legat de un job? Adică pe net îmi apare mereu, că la jobul x se plătește bine sau în locul cutare fiind zonă izolată...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
WayhaughtK
în 7 Decembrie 2023 | WayhaughtK întreabă:

Poti face bani seriosi ca si barman? De un an de zile am lucrat intr- un bar jalnic as putea spune unde faceam cateva cafele si seara mai dadeam niste beri si poate ceva bauturi mai tari si cam atat....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Jony501
în 6 Decembrie 2023 | Jony501 întreabă:

Salut, am o problema in legătură cu un loc de muncă, am un prieten în Germania care mă ajută să vin la el, el montează centrale căldură în pardoseala și mai multe, dar problema e că mă stresez...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2023 |

Cum devin expert în legea atractiei din documentarul The Secret?(Secretul)

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 6 Decembrie 2023 | SingleForOne întreabă:

Pentru un internship într-o instituție bancară, ce teste sau chestionare de abilități ar putea folosi pentru a selecta studenții buni?

5
Răspunde Raportează
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 4andrea567
    trimisă acum 2 ore

4andrea567 întreabă:

Buna seara TPU! am o nelamurire Am dat o comanda pe etsy acum ceva timp, am platit asa si sunt notificata ca o sa mi livreze coletul cei de la royal mail bun acestia nu au nr meu de telefon si nici...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Vlad69000
    trimisă acum 6 ore

Vlad69000 întreabă:

Salut! Sunt a8a si situatia nu e cum ma asteptam.Am schimbat scoala anul ăsta pentru că la cealaltă școala nu s- au luat note asa mari la E.N. (acum sunt la cea mai buna scoala din tot orasul dupa ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 5 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Pe unde vă mai plimbați voi, constănțenii? Eu mă plimb pe la Cazinou și prin Portul Tomis, dar vreau să știu și pe unde alte locuri aș putea să ies.
    6 răspunsuri
  • Bavarezul74
    trimisă acum 13 ore

Bavarezul74 întreabă:

Am găsit pe Aliexpres acest bluray player Giec g5300, și m- ar interesa și părerea voastră dacă ar fi ok sa- l achiziționez în detrimentul că nu îl găsesc în topurile făcute de specialiști...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.212
  • Întrebări: 3.953.910
  • Răspunsuri: 17.659.211
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Zeitatile Greciei Antice

Zeitatile Greciei Antice

Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.600 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.849 Auto & Moto
  • 144.246 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.093 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.251 Conversaţii