|

Am 17 ani si sunt elev.As vrea sa ma angajez sau sa fac niste bani.Ce idei aveti?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In vacanta de vara te poti duce la ceva munca care nu necesita calificare, cu sunt muncile de camp, vanzare inghetata si racoritoare, ajutor in constructii etc.
Pana atunci pune-te pe invatat, fiindca in curand urmeaza bacalaureatul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De la munca pe langa casa, ca ajutor la vecini, bunici, rude, pentru cativa lei, pana la imprastiat fluturasi promotonali sau chiar debarsat mese si curata prin baruri/restaurante/ terase.

Am vazut ca cineva mentiona si pozitia de "casier", care de fapt este ilegala la un copil sub 18 ani si fara a avea o verificare de cazier la Politie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KatyEscu):

Eu am spus, si te contrazic. Nu este ilegal deloc. Am prieteni minori care lucreaza ca si casieri in regim part time in hipermarketuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,te poti angaja ca si distribuitor de pliante/flyere sau sa lucurezi ca si casier sau orice altceva, ce iti place. Trebuie sa gasesti ceva ce nu cere experienta si sa accepte sa lucrezi part time. Eu personal, abia am facut 18 ani si lucrez de la varsta de 15 ani in domeniul mecanica auto. Asta mi-a placut, mi-am cautat un garaj care sa ma primeasca ca si ucenic si usor usor am invatat. Sper ca te-am ajutat. Multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează