| MirelaFlorina56 a întrebat:

Buna! As dori sa urmez facultatea de finanțe-banci (Brașov sau Iași), doar ca am terminat filologia. As face fata materiilor de acolo? Merita o astfel de facultate? Dau funda

2 răspunsuri:
| HappyUser a răspuns:

Profilul liceului nu are nici o relevanta în raport cu facultatea pe care vrei sa o urmezi. Dacă vrei sa lucrezi munca de birou mergi la Finanțe - Bănci.

| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

Și eu am terminat filologia și studiez în prezent la ASE în București pe partea de Business Excellence. Din experiența mea îți pot spune că orice este posibil. Într-adevăr, cu o bază solidă în matematică ți-ar fi mult mai ușor, dar și fără acea bază poți face față. Eu în primul semestru al primului an am avut majoritar note de 8, până am înțeles cum stă treaba, pe ce trebuie să mă axez, până am mai recuperat din materie, dar după aceea am avut numai medii de 9 și 10. De asemenea, am avut noroc de profesori extraordinari, care vedeau că mă străduiesc și încercau să mă ajute pe cât de mult posibil.
Dacă aceasta este dorința ta și acolo vrei să studiezi, o să faci față cu brio. Nu te lua după oamenii care spun că cei de la filologie nu fac față. În seria mea, cei de la filologie sunt întotdeauna cei mai muncitori și automat și cei mai apreciați.

Multă baftă și să auzim de bine!