| MariaEcaterina99Y a întrebat:

Buna. Cum vi se pare facultatea de Economie și comunicare economică din cadrul ASE-ului?

6 răspunsuri:
| HasaEduard07 a răspuns:

Nici o facultate nu o să te ajute în zilele de azi. Găsește-ți un studiu care să te ajute și în care poți să primești o diplomă în ceea ce ști tu să faci cel mai bine. Am fost la Asistență Socială și nu am învățat nimic despre "Asistență Socială" iar asta ți-o pot confirma colegii mei de facultate care au peste 8 ani de experiență în Asistență Socială. Nu te mai lua după persoanele care îți spun să mergi la o facultate ca să ai șanse undeva ori că asta ți-o zic părinții tăi, ori că vine de la cel mai bun prieten al tău. Nu o să-ți zic că ești prost dacă nu faci cum îți zic eu, îi alegerea ta și depinde doar de tine dacă ești de acord sau nu. Baftă în orice

| MariaEcaterina99Y explică (pentru HasaEduard07):

Ămm.e alegerea mea. laughing) Întrebarea mea era in legătura cu facultatea. Normal ca dacă nu înveți in timpul facultății, nu îți găsești un job. Însă, sa fim seriosi acum. Economiștii sunt și vor fi tot timpul căutați, la fel ca inginerii și ca medicii. Dar bineinteles, trebuie sa fii bun ca sa reusesti.

| khax a răspuns (pentru HasaEduard07):

Si totusi, fara asistenta sociala nu poti face anumite cursuri de formare, aia e o baza pe care trebuie sa o ai si la cat de usoara e facultate sa fii prost sa nu o faci daca vrei sa lucrezi in domeniu

| MariaEcaterina99Y explică (pentru khax):

Orice facultate e grea dacă vrei sa înveți, cred ca știi ce vreau sa spun. ‘)) Dar da, clar îți trebuie o baza, in orice domeniu ai vrea sa activezi.

| khax a răspuns (pentru MariaEcaterina99Y):

Nu neaparat, materiile sunt de multe ori invechite, nu te ajuta in viitor si la facultati cum e asistenta, examenele sunt niste proiecte pe care primesti note si orice prost termina facultatea. Dar inteleg ce vrei sa spui.

| MariaEcaterina99Y explică (pentru khax):

Habar n-am cum e cu aceasta facultate. Eu vreau la Economie și comunicare economică. Dar chiar consider ca dacă înveți(și nu de trecere).ți se va părea mai grea facultatea. Ehh. oricum. Fiecare cu părerea lui. ‘)