|

Bună, dacă termin academia de poliție/jandarmerie la Bucuresti, cum as putea sa lucrez în străinătate gen LA sau NY după ce termin? Ce trebuie sa fac ca să ajung acolo?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai bine este sa intrebi facultatea respectiva prin email sau iti dau un exemplu, tot ce stiu cateva informatii ca doctor kinetoterapeut ca sa lucrezi in america de exemplu iti trebuie experienta 2 ani in tara. Si astfel cred ca, iti trebuie ceva vechime in tara dupa aplici acolo dai niste teste si aia e, dar cel mai bine la astfel de intrebari du-te direct la sursa, nu aici pe TPU. Bafta si spor la invatat o sa se merite daca vrei asta

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca sa lucrezi in politie in NY sau LA trebuie in primul rand sa fii cetatean american, iar pentru asta trebuie sa fii eligibil s apoti emigra in USA, sa stai in rezidentiat tipm de 10 ani, dupa aceea poti sa devii cetatean american sis a aplici pentru job in Politia din America.
Cu academia de Politei din Romania, poti profesa doar in Romania.

| a răspuns:

Nu merge … Tu vrei sa faci scoala de politie/jandarmerie in Romania si sa te angazezi in USA. Ca sa te poti angaja acolo trebuie sa fii cetatean American (destul de greu de obtinut si dureaza) si sa urmezi cursurile specifice in USA.

| explică (pentru danutzu96):

M am gândit sa urmez o facultate chiar acolo ca doar și ei au academii militare, dar nu știu cât costa sau unde pot merge mai exact... sau o alta varianta sa intru la ei în armata

| a răspuns (pentru Alexxx40383736):

Daca n-ai cetatenie americana nu poti sa intri in structurile militare americane: armata, politie, jandarmerie. Deoui un juramant fata de tara. Daca n-ai cetatenie, fata de care tara depui juramantul?