|

Buna dragi oameni de pe TPU!

As vrea sa ma bombardati cu idei, sfaturi... sau orice in legatura cu ceea ce urmeaza sa zic.

Vreau sa ma mut. Sa o iau pentru prima oara pe propriul picior, ca sa pot vedea cum este viata. O sa dau cu capul? Poate. O sa ma intorc intr-un final acasa esuand? Poate. Dar de ce sa nu incerc cand asta imi doresc? Buna intrebare.

Orasul in care vreau sa ma mut se afla cam in celalalt capat al hartii. E mare. Nu cunosc zonele, nu stiu nimic. O sa fiu ca un pestisor intr-o balta plina cu rechini. Deci as vrea sa va cer ajutorul, cum as putea sa fac acest pas? Ma gandeam sa incep prin a sta in gazda la cineva... am vazut anunturi si platesti mult mai ieftin pe luna. Problema ar fi si serviciul. Va trebui sa ma angajez ca sa pot supravietui cat mai mult acolo. Deci cum sa gasesc locuri de munca, fiind la distanta? Cum sa ma mut si sa rezist? Cum sa pot supravietui, undeva unde nu am nimic? Rog seriozitate. Multumesc anticipat.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Strange,imprumuta niste bani sa poti supravietui 2 luni, macar, iti faci de acasa o idee despre chirie, locuri de munca si te muti.intr-un oras mare, daca vorbesti despre Bucuresti, iti poti gasi usor de munca, daca nu ai prea multe pretentii pentru inceput.nu trebuie sa iti fie teama.
cauti ceva anume de munca sau fara pretentii pentru inceput?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru falokrat):

Am buget undeva la 2.000 euro. Fara pretentii atata timp cat nu mergi sa lucrezi ca un sclav evident laughing si cum gasesc de munca fiind aici? chiria e mai naspa... e scumpa, si nu stiu cum sa fac sa reduc din asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MaybeJustMe):

Cu banii astia mai bine pleci in Anglia Germania

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează