| emipenet a întrebat:

Buna Seara TPU! Daca muncesti din greu in in orice domeniu, exista sanse sa nu poti deveni profesionist sau sa ai succes in acel domeniu? Funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anamariacojocaru a răspuns:

In orice domeniu se poate intampla oricare din cazurile pe care le-ai zis. Nu e nevoie doar sa muncesti din greu, este nevoie sa iti placa ceea ce faci, sa iti doresti sa faci mai mult si sa ai un plan bine pus la punct pentru ce vrei mai departe sa faci. In cazul in care nu esti pasionat de ceea ce faci, si o faci doar din obligatie ca sa castigi niste banuti, si nu mergi cu placere la munca, atunci nu vei deveni profesionist si nu vei avea succes in acel domeniu. Degeaba muncesti din greu, daca in sufletul tau te gandesti ca ti-ai dori sa faci altceva.
Dar daca tu iubesti ceea ce faci, si iti doresti mai mult pentru tine, atunci cu siguranta vei avea succes pe viitor.

Multa bafta, iubeste ceea ce faci si in fiecare zi sa iti doresti mai mult de viata, pentru tine si sufletul tau!

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Întrebarea ta conține - există șanse -. Șanse înseamnă aleator, întâmplare, adică ceea ce nu depinde de tine. Da, asemenea șanse de succes sau insucces profesional există tot timpul. Dar ai spus că muncești din greu. Cu cât muncești mai din greu, șansele de succes cresc, iar cele de insucces scad.

| Ineys a răspuns:

In majoritatea da, dar sa nu exageram.

| FreddieM a răspuns:

Muncitul din greu nu e suficient. As mai adauga, flexibilitate, intuitie, pasiune, perseverenta si multa, multa rabdare. Fa uz masiv de tote aste si nu dai gres.

| Trustmotorcy a răspuns:

Cam așa funcționează viața presupun. Muncești și tragi de un lucru, crezi în el până se întâmplă și-l vei avea la un moment dat.