| Patrecea a întrebat:

Buna
..sunt foarte stresata pentru ca am trecut intra 8 a si mi e foarte frica de acel examen, nu am fost niciodata foarte buna la invatat mai ales la matematica, acum mi am bagat profesoara de mate, voi ce credeti o sa iau nota destul de bunicica pentru un liceu mai bun?

Răspuns Câştigător
| cuvant a răspuns:

Buna Patrecrea,
In primul rand vezi ce nota iti doresti sa obtii la matematica dar si la celelalte materii. Eu am predat in privat vreo 3-4 ani matematica si intotdeauna incepeam cu dorintele elevilor.
Iti sugerezi sa iei subiectele in ultimii 4-5 ani la matematica si sa incepi sa faci subiectele usoare 1-9 pana le termini pe toate.
Daca nu te descurci cauta pe net sau intreaba pe cineva sa iti explice.
Apoi undeva prin Decembrie sa incepi cu subiectele unde trebuie sa demonstrezi iar prin Aprilie cele care te duc spre nota maxima. Daca nu iti doresti nota maxima axeaza-te pe celelalte mai multe si pe ultimul subiect sa stii formule, desene si explicatii. Castigi puncte si pe asa ceva.
Daca ai nevoie de un sfat sau ceva scrie-mi un mesaj.

8 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Acum ca acum, dar când treci a 9-a ce mai faci? Obișnuiește-te cu schimbarea în viața ta. Dacă acum îți este greu sa înveți, ce vei mai face la BAC?

| Raducons a răspuns:

Straduieste te un pic, matematica pana in clasa 8 este destul de usoara cu putin antrenament, daca nu ai bani de meditatii incearca lectiile de pe Youtube si vei invata cu siguranta.Gandeste te ca la liceu va fi mult mai greu, un liceu bun presupune sa faci si matematica.

| Anonima32145 a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci zilnic un test la romana si unul la mate, repeta programa cel putin de doua ori pe luna si lasa stresul pentru ca nu ai de ce. Bafta la examen si sa stii ca dupa vei avea parte de cea mai tare vacanta.

| anonima455 a răspuns:

Bună, eu anul acesta am trecut în clasa a 9-a și am ajuns la liceul la care mi-am dorit. Nici eu nu eram bună mai deloc la Matematică și de aceea am ajuns la Filologie. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă la ore, fă-ți temele regulat, învață, chiar dacă nu ai teste și dacă nu înțelegi ceva de la ore, caută pe Internet și uită-te până înțelegi. Dacă tot nu funcționează, aplicațiile de examen te pot ajuta, eu am făcut cu ExamenulTău.ro, multă baftă!

| Xtreamber a răspuns:

Nu te stresa
Chiar anul acesta am trecut a9a
Profesorii te sperie ca să înveți. Ei bine ce fac ei este total greșit deoarece ne stresează
Fii calma și nu te panica la examen
Și învață din timp
Sa nu faci ca mine laughing n am învățat nimic și nu am intrat la liceu la care am vrut dar tot nu îmi pare rău
Deci fii calma... Nu este atât de greu

| Diaa22 a răspuns:

Dacă anul ăsta te vei strădui mai mult decât în anii trecuți, sigur vei reuși! Ai și profesoară de mate acum, și te va ajuta mult, bazează-te pe tine și pe forțele tale, și vei reuși să intri la liceul propus!?

| yourbabygirl45 a răspuns:

Same at me....invata zilnic si totul va fi bine

| faridaelena a răspuns:

Nu te panica. Atat timp cat inveti din timp este ok (sa nu inveti in ultimele zile), etc.


FUNDA?