|

Bună! Sunt în clasa a 12-a și studiez la profilul științe sociale. Mai departe vreau să urmez o facultate prin care pot profesa în M.A.I. ca și polițistă. Care facultăți sunt indicate pentru acest domeniu (în afară de Academia de poliție.)?

Mulțumesc anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

În afară de Academie, poți să faci o școală de poliție, dar de acolo ieși subofițer. Îți recomand Academia, unde sunt mai multe facultăți, mai multe oportunități, poți să faci și un master.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inafara de academia de politie mai ai scoala de politie care este de doar un an. Te incurajez sa urmezi o astfel de scoala dar de preferat ar fi sa faci academia de politie pentru ca iesi direct ofiter de politie. Eu am facultate si master in domeniul stiintelor sociale si nu lucrez in domeniu cat de cat apropiat. Nu sunt alte facultati pentru politisti decat academia. Daca vrei aviatie ai la Brasov o facultate, daca vrei naval ai la Constanta. Scoli de politie sunt destule, cunoscute sunt cele de la Campina sau Cluj-Napoca. Dar de acolo iesi numai subofiter, se va vedea diferenta la salar. Mult spor, o cariera in MAI este un job sigur si de viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează