|

Buna TPU, as vrea parerea voastra, sa merg la profesionala de bucatari sau la liceul de arta? In ce domeniu se castiga mai bine? Sunt clas a 8-a app.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din liceul de arta o sa ajungi un nimic. Uite salariul de bucatar incepator in Bucuresti la hotele de 4 stele e de 1000 – 1300 de lei.Cu cat vei avea mai multa experienta si ani lucrati vei avea si mai mare salariul. Bucatarii sunt foarte cautati. Crede-ma am vazut multi oameni cu anunturi cautand bucatari. Ina lte tari e mai mare salariul la bucatar £13, 000-£18, 000 exemplu Anglia pentru unul incepator. Asculta la mine o sa mergi la un liceu banal. Dai bacul si esti fortat sa mergi la facultate. Unde dai o gramada de bani. Si plus ca nu iti gasesti de lucru. Stiu O MULTIME de persoane cu bacul luat. Unde lucreaza? happy TOT munca de jos.Cu facultatea doar iti pierzi anii tineretii si banii. Eu te sfatuiesc sa te faci bucatar ca se castiga bine.Si in alte tari nu le pasa daca ai bac sau nu. Sfatul meu e sa mergi in alta tara ca bucatar pentru ca acolo se castiga foarte bine.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te duce la scoala profesionala.
Mergi la liceu pentru ca sa poti da mai departe -bac-ul, apoi facultatea. Cine alege scoala profesionala isi alege singur cel mai prost salariu, si munca de jos; pe deasupra nici nu poti avansa in grad (de exemplu fara liceu nu poti ajunge maistru bucatar daca vei dori; si asa vei fi nevoit sa faci iarasi liceul).
Scolile profesionale ar trebui desfiintate.
Deci nici sa nu te gadesti sa mergi la scoala profesionala. Toti oamenii au creier, si ei pot sa invete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Ms de raspuns ^^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează