|

Buna TPU! Cat de curand urmeaza sa ma duc la academia militara. Imi place militaria, doar ca totodata imi place si politica si evident as vrea sa intru in viitor si in politica tari.Acum intrebarile mele sunt:1. Cam cat timp imi ia sa termin si academia militara dar si dreptul?2. Cam ce studii trebuie sa mai am pe langa drept, astfel incat sa am cunostintele necesare?3. Pot avea un rol in politica, chiar daca am ca serviciu in zona militara?4. Este riscant la acest moment ca un baiat de 17 ani care doreste sa schimbe soarta tarii sa se implice in politica?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Pai 4 ani Academia si 4 ani Dreptul = 8 ani. Din cate am inteles, esti legat de armata vreo 7 ani, deci, sanse sa fii olitican prea curand nu prea ai, paoet dupa 35-40 de ani.
2. Se mai cere experienta in domeniu si implicarea ta in partide politice.
3. Nu stiu
4. La 17 ani este practic imposibil sa te implici in politica, pentru ca esti minor!
Oricum, nu stii nimic la varsta asta, eu spun ca dupa ce mai cresti si vei citii pe rupte, vei intelege ce isneamna politica si cu ce se mananca.

1 răspuns:
| a răspuns:

1)Tine-te bine ca ai de treaba nu gluma.
2)Ma eu nu prea ma pricep da sigur ca doar cu dreptul nu prea faci nimic.
3)Da da nu in paralel.Si dragnea a fost la armata.
4)Mai mult ca sigur.Nu ti se pare ca esti cam mic ma.La varsta asta ar trebui sa-ti traiesti viata, nu sa intri in politica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează