| FanAnimeXdX a întrebat:

Buna TPU.
Ce îmi puteți spune despre jobul operator introducere validare și prelucrare date?
Merita sa urmez cariera aceasta?
În ce consta meseria?
Ce obținui de dezvoltare pe plan profesional oferă?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Asta nu este meserie ci funcție iar responsabilitățile și salariul diferă foarte mult de la o firmă la alta. "În ce consta meseria?" având în vedere titlul, după tine așa cam în ce crezi că ar consta treaba asta? Lucrezi pe calculator cu date despre mărfuri, oameni, produse, stocuri, proceduri. Dar ți-am zis, diferă de la o firmă la alta iar de plătit se plătește prost. 2000 de lei în general sau nici ăia. Dacă la firma A faci și activități de secretariat, la firma B poți să nu faci asta dar să faci pe curierul cu acte dintr-o filială în alta cu toate că n-are treabă cu fișa postului.
"Ce obținui de dezvoltare pe plan profesional oferă?" zero.

| FanAnimeXdX explică (pentru siriusblack98):

Eu am inteles ca salariu variaza intre 1600 si 2500 pentru cei fara experienta iar dupa 2 ani de practica ai fi eligibil in analist date, planificator producție, director de producție, analist baze de date, QA Engineer sau Business Analyst etc

| siriusblack98 a răspuns (pentru FanAnimeXdX):

Eu zic să stai cuminte că realitatea stă altfel decât teoria. Am lucrat pe la câteva multinaționale, erau și acolo astfel de posturi și îți zic sigur că nu este cum crezi tu și diferă foarte mult dintr-un loc în altul.

| FanAnimeXdX explică (pentru siriusblack98):

Exact difera foarte mult dintru-un loc in altul asta nu inseamna ca teoreticu poate fi practic?

| siriusblack98 a răspuns (pentru FanAnimeXdX):

Încearcă și vezi. Jobul ăsta este la fel de viitor și îți oferă aceeași stabilitate ca cel de manipulant mărfuri. Și nu de altceva dar nu-ți trebuie nici experiență, nici multă școală și o cam poate face oricine știe să pornească un PC.

7 răspunsuri:
| AllMight a răspuns:

Facturi, stocuri de marfuri, avize, statistici, analize date, baze de date, contabilitate, secretariat, depinde de companie cu ce se ocupa si pentru ce este mai exact postul.
Din punctul meu de vedere este un job banal si nu vad nimic extraordinar ca si cariera pe termen lung pentru ca ai sa faci mereu acelasi lucru si la un moment dat devine o rutina.

| BlackAngel999 a răspuns:

În primul rând trebuie să ai bun simț și să te porți frumos cu toți clienții. Doar așa ai succes în toate. La meseria asta trebuie să ai școală si să fi deștept că nu oricine ajunge operator.

| FanAnimeXdX explică (pentru BlackAngel999):

Inteleg merci de raspuns
Eu cred ca sunt destul de simtit si inteligent pentru aceasta meserie dar voi da tot ce am mai bun