|

Buna TPU, vreau sa stiu pentru ce intervin trupele SIAS? Anti-tero? droguri? Si ce fac trupele SIAS cand nu au misiuni?Dau funda.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt trupe mult mai bine pregatite pentru situatii de urgenta. De exemplu un politist din america ii spune unui om sa se dea jos din masina, el nu vrea iar el il impusca, pur si simplu. Iar daca sunt 15 oameni inarmati calumea care tin 3 ostatici si zic ca vor 1.000.000 de euro si nimeni mu pateste nimic ce se intampla? Vin trupele speciale care se pricep mai bine sa gestioneze asemenea situatie, s-ar putea sa mai fie si un nenea cu ei care stie phihologie si il intreaba "cum ai ajuns in situatia asta?
-Pai nu am bani si murim de foame.
-Inteleg."
Si chestii de genul. Pe scurt sunt niste oameni pregatiti mental ce sa faca. Nu cred ca multi daca ar fi amenintati cu pistolul ar ridica mainile sunt l-ar convinge prin limbajul trupuli si felul in care vorbeste sa lase arma jos si sa vorbeasca. Adica ii ceri acordul, zici ca il intelegi, il atingi pe umar. De-astea.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Raspandesti si tu zvonuri ca te ocupi de droguri, arme etc si afla pe pielea ta ce fac astia in misiuni. In tinpul liber joaca cs.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intervin atunci cand o arestare poate fi periculoasa pentru o echipa de politisti, cand cei ce urmeaza sa fie retinuti au arme in casa, sunt cunoscuti pentru violenta, au caini de lupta, sunt periculosi etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil in timpul liber joaca remi laughing, nu stiu, nu mi-am pus niciodata intrebarea asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează