| MariaIuliana28 a întrebat:

Buna ziua!
Dintre meseria de stomatolog și medic specialist voi ce ați alege? Eu sunt indecisa cu ce vreau sa fac pe viitor.
Câți bani câștigă fiecare?
Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Faci o confuzie, medic specialist nu inseamna medic intr-o anumita specialitate medicala ci este un grad la care poate ajunge un medic din orice specialitate.
Si castigul fiecaruia nu este neaparat o suma fixa, cel al stomatologului depinde de clienti iar a medicului specialist de specialitate, in unele se castiga mai bine decat in altele.

| MariaIuliana28 explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc frumos pentru răspunsul sincer!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai daca numai la bani te gîndesti atunci nu este pentru tine, tu ca viitor medic trebuie sa ajuti oamenii sa i faci bine nu sa le i ei banii si sa i ti fie tie bine, uită meseriile astea nu sunt pentru tine, du-te si angajeaza te la carfur, la casa de marcat, nu te poti juca cu sanatatea oamenilor, ca sa ajungi medic stomatolog sau medic specialist trebuie sa faci 5 ani de facultate medicina, sa inveti tot ce tine de anatomia omului, sa dai examene sa faci practică, tu repede te gîndesti cîti bani i ei, iei puscarie daca omori pacientii ca nu stii nimic.

| MariaIuliana28 explică (pentru anonim_4396):

Eu doar eram curioasa cat câștigă fiecare, nu sunt acel om care sa ia bani de la lume ca să îmi fie mie bine, eu doar am întrebat, oricum mulțumesc pentru răspunsul sincer!