| Mirea_Miruna_Andreea_1991 a întrebat:

Buna ziua,
Sunt Miruna. In prezent de 3 ani sunt educator la o cresa de stat,deși am terminat Facultatea de Psihologie.
In prezent ma confrunt cu o problemă de incluziune in grupuri si dinamica ei la locul de munca si chiar sunt in impas deoarece vad foarte mulți oameni zilnic dar,putini încearcă să mă cunoască dincolo de vorba lumii. Recunosc ca eu in prezent îndur foarte mult la locul de munca: stress, competiție dar si altele astfel încât eu la locul de munca nu ma simt bine. Am incercat sa vorbesc cu conducerea dar nu mi s-au oferit conditii mai bune.
Ma gândeam sa imi schimb locul de munca sau sa imi mai iau un part time dar nu stiu exact de unde sa incep.
Sunt creativă imi place sa scriu dar nimeni nu ma primeste fara experienta, imi place sa vorbesc cu oamenii dar nu stiu cati ascultă, imi place sa fac hand made dar nu am timp sa ma concentrez. De-a lungul angajării am facut si un curs de formator dar nu stiu exact unde as putea sa fac acest lucru? Va rog sa ma ajutati deoarece sunt foarte dezorientată. Imi doresc un job part time sau o colaborare. Ajutor!

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Mai intai pune pe o hartie avantajele si dezavantajele acestei meserii. Mie mi se pare ca sunt multe avantaje. Poate iti schimbi si tu atitudinea si sa nu mai lasi sa te afecteze orice. Stres e la orice loc de munca. Daca dai cu piciorul acestui job sa nu iti para rau mai apoi

| Harfagre a răspuns:

Dincolo de "o problemă de incluziune in grupuri si dinamica ei la locul de munca", ești capabilă să te exprimi ca o persoană normală?

Ia spune cu cuvintele tale, cum se concretizează, în fapt, "problema de incluziune in grupuri si dinamica ei la locul de munca"? Ce-ți fac colegele și ce le faci tu lor?

| Mopmop a răspuns:

Sincer ma uimeste ceea ce am citit. Tu, mai mult ca oricine cred ca nu ar trebui sa ai probleme de genul asta dat fiind ca ai absolvit facultatea asta. Revenind, unde cred eu ca ai gresit. In primul rand ai prea multe asteptari de la colegii tai. Ai fost foarte deschisa cu ei si in cea mai buna traditie romaneasca ai ajuns sa te judece. Gen de ce esti singura sau de ce umbli cu ala si nu cu celalalt etc. Ar fi trebuit sa pastrezi de la inceput doar relatii strict profesionale. Acum e tarziu sa schimbi ceva insa te rog da dovada de inteligenta si nu mai repeta greseala asta. Solutia ar fi sa iti cauti de munca la alta unitate de invatamant de stat sau chiar particulara.
Daca vrei sa discuti cu cineva, in masura timpului meu si al tau ne putem auzi pe watsap. Daca doresti imi poti da un mesaj in privat.
Seara faina iti doresc!