|

Buna ziua tuturor...Vreau să mă angajez, dar nu știu ce sa aleg între chelner si bucătar... poate mă ajutați cu niste sfaturi care mă vor motiva sa fac alegerea

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna. Depinde ce te pricepi mai bine sa faci. Aici in alta tara unde sunt, am lucrat ca si chelner, si e chiar misto. Adica, ramana vorba aici, cand vezi ca iti lasa bacsis intre 2-4 Euro sau altii mai lasa si 5-6 Euro bacsis fiecare masa, si restaurantul are in jur de 20 mese care intr-o zi sunt ocupate de 2-3 randuri de oameni, imi fac 10% din salariu din bacsis, plus salariu, si cum toate chestiile is ieftine in magazine, e fain. In Romania nu stiu cum e, eu vorbesc din experienta mea de aici. Sa ai o zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu iti recomand chelner. Bucatarul e sub presiune tot timpul mai ales in zilele in care restaurantul sau fastul sunt pline pe cand chelnerul poate fata deoarece mai sunt ca doi trei chelneri in spate.Iar in zilele cu mai putina presiune chelnerul se bucura cel mai tare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează