|

Bunaaa TPU! As avea si eu nevoie de ajutorul vostru. In legatura cu Facultatea de Psihologie. Tot ceea ce stiti despre admitere, inscriere si daca se poate cat mai multe detalii. Costurile anului universitar si toate cele.Ofer funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna.
Eu am terminat psihologia. Te poti inscrie indiferent de liceul absolvit. Depinde unde te inscrii, de exemplu daca e vorba de cluj acolo e cu pretentii si vor atestat al limbii engleze, in rest te inscrii simplu cu un dosar care contine actele necesare. Nu e nevoie sa te gandesti daca vrei sa ajungi paiholog sau nu, sau ce fel de psiholog. facultatea de psihologie e foarte frumoasa, ai sa te indragostesti de ea pe parcurs. E adevarat ca e greu sa devii psiholog si nu multi ajung, dar merita sa faci aceasta facultate. Despre costuri, depinde. Poate prinzi la buget. Eu am facut facultate privata si am platit 2500-3000 pe an.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mare e lenea asta, daca vrei sa fii cu adevarat psiholog, iti poti misca degetele sa afli aceste informatii singur, sunt banale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru christine99):

Nu sunt pentru mine si timpul nu imi permite. Puteai totusi sa nu raspunzi, decat sa dai un raspuns care sa poata fi doar adaugat raspunsurilor tale de azi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu dar cineva mi-a spus caci cartile sunt foarte scumpe, vrei sa mergi pe psiholog de copii sau de adulti? Daca de adulti acolo e jale ca la medicina ai de invatat si de dat bani

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează