| niku_2118 a întrebat:

Ce afacere ar fi profitabila in mediu rural

6 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Am o amica ce are, in mediu rural, un magazin cu produse cu pret unitar-"12 ron orice produs". Mie nu mi se pare o idee rea.

| hiphopbeatz a răspuns:

Cosmetica si chestii.

| magicianul19 a răspuns:

Sa cresti animale sa-ti dau exemplu. la primavara cumperi 100 de puisori mici ii cresti mor cativa dar cel putin iti raman 70-80 cresc ii vinzi. alta faza poti face un solor mai prin primavara timpurie sa pui rosi etc poti mai tarziu sa vinzi rasaduri+ la tine in solar vei avea mai devreme rosii castraveti etc poti vinde scoti un ban investesti si tot asa in cativa ani poti face si profit. dar daca nu ai ambitie sa nu te apuci. poti creste la inceput si 3-4 porci apoi cand is mari ii vinzi. iar scoti bani.deci cate putin din toate. sper ca ti-am fost de folos succes

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Reorganizarea modului de a face agricultura, impreuna cu toti cei care au o gradina pe langa casa si de asemenea cu cei care au terenuri in afara localitatii.
gandit la nivel de comuna ce se cultiva cel mai bine in regiunea voastra, sa zicem 3 tipuri de pomi fructiferi si 3 tipuri de cereale, apoi se decide pe grupuri.
se impart toti cei care se ocupa de agricultura in 6 grupuri si fiecare grup duce la capat o recolta ori din fructe ori din cereale.
astfel nu fac toti acelasi lucru...
e importanta aceasta diversificare la nivelul comunei.
trebuie gandit ca intr-o familie mare, care se organizeaza pentru treburile necesare maririi calitati vietii (unu matura, unu spala, unu face cumparaturi, unu gateste...) caci daca toti fac acelasi lucru va fi saturatie
nu trebuie ignorat nici domeniul piscicol, avicol, cresterea vitelor
orice directie ati alege, trebuie o colaborare la nivel de localitate, sat, comuna, sper ca este clara IDEEA.
felicitari te-ai gandit foarte bine.

Întrebări similare