|

Conteaza foarte mult eseul motivational la ase? Sau se tine cont si de media de la bac atunci cand se verifica eseul motivational?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru concursul in sine, conteaza numai media examenului de bacalaureat ---eseul este doar o formalitate! Nimeni nu-ti va citi eseul dar, la depunerea dosarului de inscriere in concurs, se verifica daca se afla sau nu in continutul acestuia.

p.s. Structura si forma eseului se pot gasi in Anexa 9 din Metodologia admiterii: http://mefc.ase.ro/Media/Default/baza%20legislativa/2017/Licenta3.pdf

| a răspuns (pentru alessia5158):

Nu pot vedea metodologia eseului.
Ai putea sa o copiezi si sa o inserezi aici ca raspuns. Multumesc anticipat daca ma ajuti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Denisa09Ax):

Nu se poate copia un text in format pdf.Da un clik pe "Metodologie privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere la programele de studii universitare de licenta, anul universitar 2017-2018" din link-ul :http://mefc.ase.ro/licenta2017
Se va deschide pdf-ul, mergi la pagina 40 din Metodologie si vei gasi Anexa 9 care contine informatii despre structura eseului si despre modul de redactare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eseul motivational nu prea conteaza. Banuiam asta cand m-am inscris la facultate, iar banuiala mi-a fost confirmata de un profesor. Fa-l, totusi, corect si ai grija sa n-ai greseli gramaticale pentru a da o impresie buna. Sunt modele destule pe net. In ceea ce priveste media de la BAC, asta conteaza in proportie de 100%.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se tine cont si de media de la bac

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cristian_Marius_2003):

Esti la ase?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează