anonim_4396
Întrebare recomandată | Anonim întreabă:

Daca fac Facultatea de economie si administrarea afacerilor specializarea Economie şi Afaceri Internaţionale :
Ce meserie pot avea?
Eu sunt pe filologie.Cat de grea este matematica? Este multa matematica?

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Indiferent specializarea aleasa, pe o diploma de licenta va scrie "economist"! Cu ce anume te vei ocupa dupa finalizarea studiilor depinde de post si atributiile din fisa postului.
Cat despre matematica, vei avea nevoie!--- macar un nivelul M2 corespunzator claselor a 11-a si a 12-a de la liceele din filiera tehnologica.

| Anonim explică (pentru alessia5158):

Pai si e greu rău? Am mai scris, eu sunt pe filologie si nu stiu ce e nivelul M2 la matematica si cat de greu este. Presupun ca se face doar algebra nu? Adică fara geometrie pentru ca este inutila la economie.

| alessia5158 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca e sa compar cu o facultate de inginerie, ceea vrei sa urmezi tu este" floare la ureche"! Si totusi, de matematica ai nevoie!--- vei face matematica aplicata in economie. Ca dovada, in link gasesti enumerate toate disciplinele pe care le vei studia in toti cei 3 ani de licenta:http://admitere.uaic.ro/economie-si-afaceri-internationale-licenta/.
Pentru a-ti face o idee despre matematica, da un ochi prin notele de curs la Matematici aplicate in economie :http://depmath.ulbsibiu.ro/......truIDD.pdf

| NoName1745 a răspuns:

Salut! Au trecut 3 ani de când ai pus această întrebare. Sunt curios dacă ai ales până la urmă să urmezi economie și afaceri internaționale. Sunt în aceeași dilemă în care ai fost și tu acum 3 ani și aș avea nevoie de o părere de la cineva care a mai trecut prin aceeași experiență. Te-ai acomodat greu cu matematica?
Mersi mult!

| Radandam a răspuns (pentru NoName1745):

Nu cred ca mai foloseste TPU pentru a răspunde...