anonim_4396
| Anonim întreabă:

Dați-mi și mie niște sfaturi ce dracu' să facem la un interviu de angajare.

Cum să ne comportăm, ce să spunem, ce să facem?

Cu ce se poate minți totuși ca și experiență cât de cât ca să ne poată primi? Ce să scriu în CV-ul ăla?

Știam că pentru munca la negru nu se cer recomandări sau Revisal. Ce muncă la negru să trec în CV pentru anii ăștia în care n-am lucrat, dar să pară plauzibil?

Și de ce naiba nu se poate accesa CV europass de pe net, gratuit? Dar de ce și când plătesc pentru unul, tot nu mă lasă să-l accesez sau descarc? Este frustrant.

42 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rind in ce domeniu vrei sa te angajezi, i ti dai seama ca angajatorul are experienta si isi da seama cand minti, oricum la interviu se intră pe rind nu toti odata, asa ca fi tu insati, te va intreba unde ai mai lucrat inainte si din ce cauza ai plecat, cel mai bine este sa nu pretinzi de la inceput un salariu mare, salariul il vei negocia la final cu șeful daca vei fi acceptata, oricum de la data interviului pana vei incepe munca vor mai trece cîteva zile o saptamana pana se depun toate actele, dar cand incepi munca nu ar fi bine sa renunti, o sa iti fie greu, dar trebuie sa te obisnuiesti, ce varsta ai?

| Anonim explică (pentru CristiDinBucuresti):

Niciodată nu voi negocia nimic, poate deja am mintea setată de la stat cu salariu fix, dar asta cu negociatul mi se pare un mare bullshit, uite un motiv în plus pentru care urăsc angajarea la privat sad nu înțeleg ce rost are să spun eu o sumă, pe care oricum în final ei mi-o vor da pe baza fișei postului și a grilei de salarizare. sad
Eu una aș spune ce spuneam mereu în trecut "cât vreți sau minim pe economi", cum mă duceam la un job necalificat. Dar mi se pare o prostie și știu că în spatele negociatului ăsta stă de fapt altă parșivitate de a lor ca să vadă cum te judecă, dacă ai ambiții sau nu. :/
Mi se pare o prostie, dar mulțumesc pentru informații, nu interpreta ceva de aici ca și când aș avea ceva cu tine, ci doar mi-am expus o altă frustrare legată de acest negociat și de regulile ciudate, pentru mine, de la privat.
Nu înțeleg dacă le dau un CV, de ce mai e nevoie și de vorbă? Deocamdată rămân la stat, în învățământ, așa schioapăt și dureros cum o fi și ăsta, e tot ce am nevoie, supraviețuiesc, noroc că am măcar un colectiv jos pălăria. Oricum întrebarea era pusă la nervi după ce voiam să o iau la fugă din învățământ, dar oricum mi-am jurat că anul ăsta și dacă mă bate vreun părinte nu mai plec. În fond și statul și rezistența denotă ceva și te antrenează pentru mai greu. Dar bună întrebare, unde aș vrea. Habar nu am. Mă pot lăuda că am și alte formări (nu facultate în schimb), dar nu-mi place nimic și nu mă atrage nimic. Nu știu. Deocamdată țin cu dinții de învățământ.

| RoCkKiD a răspuns:

Pentru ce post? Sfaturile variaza in functie de nivelul pozitiei pentru care candidezi.

Munca la negru nici nu exista in revisal, de aia e al negru. Treaba cu recomandarile depinde, nu prea se cer la noi decat in anumite cazuri.

Site-ul europass e gratis pentru oricine, trebuie doar sa faci un cont.

| Mosotti a răspuns:

Te comporti natural asa cum esti tu.
Spui ce esti intrebat in general.

Daca e un post unde te pricepi bine dar nu ai lucrat inainte (deci unde nu te poate prinde ca nu stii), zici ca ai lucrat la o firma care nu mai exista.
De ex la calculatoare se zicea ca s-a lucrat la firmele care s-au dus de mult.
Cand ii punea la proba, baietii stiau f bine, doar ca nu lucrasera inca nicaieri pe domeniu.

Unii zic ca au lucrat si la firme existente, ca mai rar se verifica.
Ca nu e asa usor "beeei, mosotti ala de pa TPU a lucrat la voi ca freacator de duda si de menta?", ca nu prea mai e voie sa dai informatii personale de cand cu protectia datelor.
Decat daca autoritatile cer asta. Politie, justitie, curte constitutionala, SRI, astia cu mandat au voie sa ceara orice date.

De ex daca se duce la operatoru de telefonie mobila si vrea sa afle cine esti, aia trebuie sa le spuna tot despre tine, chiar daca aparent ai cartela si nu abonament si crezi ca nu stie cine esti.

Dar daca nu ai experienta si minti, te prinde si e mai rau apoi.
La negru poti sa zici ca ai lucrat orice, doar sa stii acel ceva sa nu se prinda ca de fapt tu nu ai experienta adica ca n-ai lucrat.

Fa-ti un CV tu, simplu, cu nume, prenume, varsta, an nastere, studii pe ani, ce ai lucrat, telefon, adresa daca se cere.
Si unde ai "lucrat" sau unde ai lucrat, ce vrei sa pui acolo ca experienta daca chiar stii, si asta e.

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Aaa, deci pot merge la un interviu cu un CV simplu? Așa pot face eu unul în Word. Dar știu că pe unde mai aplicam eu în trecut se cerea musai Europass. Înainte îl downloadam gratis de pe net, dar acum nu mai înțeleg de ce naiba nu îl mai pot accesa. Nu mai zic că s-a și schimbat mult de ultima dată. Am plătit acum un an sau doi cu cardul, unul, și părea că ar merge, dar când să-l descarc tot nu mă lăsa. Și nu am înțeles de ce? Banii mi-i luase, dar CV ul nu mi-l dăduse. Ca apoi să aflu că de fapt chiar plătisem altcuiva. Sau nu mai știu, habar nu am. Dar știu că eu nu am dispus de CV. Și e frustrant. Cum dracu cer ei CV Europass dacă nu ni-l mai dă. Mai ales free. Pe bune, poate unii se angajează pentru prima dată și nu au bani să dea pe un CV. :/

Și ce calculatoare dragă Mosotti, eu abia mă pricep la tehnologie, deși recunosc că asta ar fi singura meserie/profesie mai solitară, ca pe gustul meu. Dar oricum am doar liceul și nu am pe ce naiba să mă anagajez la mine în oraș. Nu știu, mă simt legată de mâini și de picioare, dar știu sigur că stofă de profesoară nu am. Dar din păcate doar asta am în viață, nu înțeleg de ce mă pedepsește viața așa? De ce nu-mi dă și mie God un job la care să mă duc cu plăcere, nu cu frică și durere? sad
Chiar îmi urăsc viața uneori. sad Încerc să înțeleg planul Lui, dar uneori pur și simplu nu-l înțeleg. Nu pot. Oare să mă duc la mănăstire? I-am zis oarecum anul trecut când veneam de la București cu coada între picioare, cam tot pe vremea asta (deci pesemne că martie o să fie o lună blestemată pentru mine, nu una bună) dar chiar i-am spus că dacă până în 30 maxim 35 de ani nu mă satisface munca din lumea asta, mă duc la Mănăstire. Oare acolo să-mi fie locul, că sincer pe aici nu mi-l găsesc. Știu că tu nu crezi în God, dar sincer de pe TPU te-am simțit cel mai apropiat și fain om, care chiar nu judecă pe nimeni. Deci acum chiar îți cer un sfat sincer, dragă Mosotti. Chiar mă simt dezamăgită complet de mine, de muncă, de viață. Și nu știu încotro să o apuc.
Probabil tu o să spui că am depresie și să mă duc la psihiatru, da, ai dreptate și o să mă duc și acolo, cât de repede, că simt că nu mai pot uneori. Dar chiar am nevoie de un sfat. Pe parte de muncă de la 18 ani până în prezent numai m-am întrebat, dragă Mosotti care este menirea mea, apoi când am văzut că anii trec și menirea nu -mi aduce nici măcar un salariu și un loc stabil, am mai lăsat-o mai moale cu gândirea asta și de aceea am și revenit în învățământ, dar nu, iar mă lovesc de acest nu, în care observ că nu sunt ce trebuie și nu e de mine jobul ăsta. E total opus personalității mele. Singurele lucruri care le am și îmi sunt oarecum de folos, sunt că am ceva empatie și mai las elevii, dar tot țip la ei că altfel nu ne-am mai face ora deloc și faptul că îi mulțumesc pe toți că aici în învățământ trebuie să mulțumești întreaga ierarhie și trebuie să te supui și șefului, dar să l împaci și pe părinte și pe copil, dar și pe școală și inspectorat și legi generale, dar chiar și asta uneori îmi dă bătăi de cap. Dar per total nu știu, nu sunt făcută pentru meseria asta. Dar nu știu ce mi-ar plăcea să fac sau unde să mă duc? Chiar nu știu. Uneori aș vrea doar să mă evapor și să plec din lumea asta, dar sunt atât de proastă și fricoasă încât nici asta nu pot face. Deci eu cum îmi câștig pâinea până la urmă? Că nu simt niciun job care să zic, ehhh, ăsta m-ar atrage. Chiar m-aș duce la Mănăstire, dragă Mosotti, dar nu știu dacă eu chiar pot renunța la mâncare, iar din ce știu acolo se mănâncă puțin, se țin posturi și ar fi iar complicat. Deci ce soluție să găsesc la dilema mea?
De sinucis nu pot, de a fi profa perfectă nu pot, dacă plec, în altă parte nu-mi găsesc și mama săraca ș-așa m-a ținut atâția ani, nici ea nu mai poate, la Mănăstire m-aș duce, dar dacă voi păcătui ca Măicuță, va fi și mai grav, iar în alte joburi nici nu se uită angajatorul la mine. Dacă aude că nu am experiență, mă dă dracu imediat. Eu cum fac să supraviețuiesc, măcar să supraviețuiesc, dar să am și eu un job ok, normal la care să nu-mi fie frică sau groază să mă duc? Măcar dacă eram bărbat deveneam Homeless și gata, adică era mai ok. Dar la dracu mai mi s-a dat și stupizenia de a fi femeie și fricoasă pe deasupra. Să mă duc oare în munți și să învăț să supraviețuiesc ca ăia naufragiați pe insule pustii? Dar oare se poate locui în munte fără casă?
Nu știu, dragă Mosotti, dar mă simt că viața uneori își bate joc de mine. Și nu înțeleg de ce? Sper să nu sune a plângere, că sunt conștientă că alții au mai multe greutăți, dar sincer nici pe ăia cu multe greutăți, nu i-am pus eu să și-o tragă ca să facă mulți puradei și apoi să se plângă că nu au cu ce să-i crească, cum nici pe ăia bogați nu i-am pus eu să aibă ambiții retardate ca apoi să se plângă că au dușmani că-i invidiază. Poate îi înțeleg doar pe cei care chiar au probleme random și de sănătate, dar sincer ăia dragă Mosotti, dacă mai au puțin de trăit sunt niște fericiți, ăia în concepția mea sunt niște fericiți. Ăia au scăpat de viața asta nenorocită. Și sper că nu te-am speriat cu mărturisirile mele țicnite, dar chiar simt nevoia să mă descarc și simt că tu oarecum mă înțelegi. Chiar aștept și un sfat din partea ta deși eu deja am expus cam ce se poate face în situația mea deci nu știu ce sfat mi-ar putea da cineva, când eu nu mă pricep la nimic și oricât mă voi lupta nu sunt un om Alfa. Și din păcate nici joburi prea solitare nu prea mai sunt în ziua de azi.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca ai platit la altcineva CV ala, aia e, nu aveai experienta.
La unii merge si CV simplu, dar mai bine iei din ala daca zici ca se cerea musai din ala, eu stiu cum era prin anii 90-2000.

Cu mancarea e o problema, dar ce sa facem daca ne place? Eu fac un efort sa nu pun pe mine regland kcaloriile sa am medie de maxim 2400 adica ce ard, chiar daca azi mananci 4000, echilibrez in zilele urmatoare.

Cu viata e f simplu ce se intampla. Nu ai avut dotarile necesare cu care sa faci ce vrei sa faci.
Eu am mai zis ca toti oamenii vin cu dotari de sus la nastere, si ei nu poat decat sa le exploateze pe alea, nu sa si le dea ei.
Inteligenta, inclinatie pentru ceva anume, vointa, motivatie, talent.
Cine neaga are inteligenta necorespunzatoare, ca realitatea o arata.

Norocu si-l face omu cu mana lui? Pai ia sa pun eu pe ala/aia care a zis asta, sa cante opera sau la vioara, sa vedem poate?
Sau sa se duca la olimpiada de mate si sa ia nota min 9! Sa stea sa invete...sa vezi ca nu intelege, nu aia, nu aia, nu va putea.

Nu e vb de nici un El sau Eu sau Altu.

Nu ai dotari pentru un job f bine platit gen calculatoare, talent, inclinatie, etc, nu ai pile pentru un post f bun unde sa freci menta la stat si sa iei multi bani, asta pe dotari.
Pe psihism, nu ai nici placere sa faci nu stiu ce, nu iti place, nu te atrage.

Asa ca astea is consecintele. Ca daca aveai ce iti trebuie, de mult faceai, nu se mai ajungea aici sa te intrebi "oare ce si de ce mi se intampla?!".

| Anonim explică (pentru Mosotti):

Lol! Acum chiar nu mă ajută acest negativism domnule Mosotti, dar totuși ai dreptate, deși aș aduce și niște contraargumente legate de faptul că mediul bate gena. Cel puțin așa susțin psihologia și chiar și pedagogia. happy Adică ei vor să spună că contează mai mult în ce mediu crești decât cine au fost neamurile sau cine e gena ta. Dar sincer, eu am observat că și gena contează. Pentru că iar ajung să-ți dau dreptate și da, chiar am simțit că nu am ca ceilalți calități, că oricât m-aș lupta eu parcă nu ajung prea sus ca alții. Asta strict pe genă, iar de pile sincer, nici nu aș vrea eu, oricum ș-așa e o lumea a dracu aici afară Mister Mosotti, de ce aș vrea să mai fiu considerată și piloasă? Mai bine să fiu desconsiderată că sunt inadaptată sau chiar proastă și atât am reușit, decât să fiu sus pe pile. Oricum nu știi că din filme cel puțin am învățat noi oamenii că totuși cei pe pile, cândva vor pica? Chiar dacă nu crezi, dar God există și nu doarme. Era o vorbă că tot ce s-a construit pe barba altui sau pe incorecte, într-o bună zi se va prăbuși, așa poof, din neant. Deci asta cu pile nu-i de mine, dar nu știu ce ar fi de mine. Adică eu una nu pot să stau în învățământ mă simt ca un câine mort acolo. Nu simt nicio mare ceva că sunt profa, ba chiar îi observ pe alții din apropiere că "Vai ești profa și o să primești cadouri mereu și or să te iubească copiii" iar ăia mai pesimiști chiar te mai trag de mânecă "Or să te înjure părinții" chiar un polițist acum vreo 2, 3 ani, de la cazier, când auzisem motivul pentru care scot cazier, face el la mine "Aa, domnișoară, în învățământ vă duceți, ca să vă înjure părinții?" Deci funny mi se pare că acum toată lumea știe ce și cum, se vede ziua în amiaza mare ce a ajuns învățământul, dar mie nu-mi place și pentru că scoate niște demoni din mine, eu ce pot face dragă Mosotti ca să nu ajung pe drumuri, nu cer mult, sincer oricum la 30 de ani aproape, nerealizând mai nimic, deja sincer nici nu mă mai prea entuziasmează și nici nu mai am așteptări cine știe ce de la mine, dar îi cer prea multe lui God dacă vreau un job unde să mă simt ok și să nu ies cu capul calendar de acolo? Dar și ca să lucrez și să-mi câștig pâinea cinstit? Cer oare prea mult? Nici nu mai am pretenții de cine știe ce, dar vreau să fiu ok la job și să mă pot îngriji singură, ș-așa lumea e rea, că doar știu eu câte am auzit cât am stat pe tușă.
Dar nu înțeleg dacă Dumnezeu totuși nu mi-a dat descurcare și inteligență în viață, de ce dracului nu mă lasă nici să mă sinucid, pentru că dintr-un motiv sau altul dacă mai stau pe Pământul ăsta este pentru că îmi e frică să nu ajung în iad. Deci dacă mă vede că mă chinui și că mie viața nu-mi place de ce nu mă lasă să mă duc liniștită, ba chiar i-am zis să-mi dea și o boală ca să scap mai repede, clar i-am zis să-mi dea ceva nedureros că sunt o lașă, dar nu înțeleg de ce nu mă ia.
Și hai să-ți mai mărturisesc ceva, sincer deep, deep, faptul că ies noaptea afară nu e doar pentru că mă confrunt cu anxietatea socială și doar atunci mă simt eu ok, dar mai ies și în speranța că unul rău-voitor, ar dori să mă ucidă și poate reușește ceea ce eu nu reușesc alone, dar sincer nici asta nu prea îmi iese. Iar eu nu pot ieși din viața asta, dar nici succes sau alte lucruri nu primesc. Și în fond așa a fost mereu, la generală eram bătută de colegi și pentru că ei luau note mai mari și eu abia reușeam să fac față, în liceu am tras ceva mai mult ca să iau 10, dar din 7, 8 și 9 nu ieșeam, la facultate nu am reușit să intru la buget și din cauza ambiției ăsteai mi-am pierdut-o de tot.
Și asta în condițiile în care eu nu am alte plăceri în viață, adică tocmai de aceea mă și bazam pe educație și studiu. Voiam să am ceva doar al meu la care sunt bună, dar din păcate nici la asta nu excelez.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asta nu e negativism este realitatea, vrei sa-ti raspund sau sa te vrajesc? Vrajeala NU te ajuta!
Mai bine sa stii realitatea si sa te adaptezi la ea pana la urma, decat sa visezi 7 la leu si dupa aia tot sa te intrebi ce se intampla si ce are viata cu tine (ai tras biletul necastigatori la loteria vietii).

Conteaza si mediu, dar inteligenta e nativa, conteaza mediu in daca aplici ce ai, daca vrei, etc.
Si daca mediu bate gena, e tot aia, rezultatul la tine e acelasi.

Normal ca oricat ai lupta e tot aia, cu ce lupti?

Si daca erai piloasa ce? Aveai o viata buna, ca asta vrei, acum te contrazici. Pilele tin de mediu.
Ca sa ai o viata cum vrei tu ar trebui sa:

1 - Sa ai dotari si sa reusesti singura.
2 -Sau sa nu ai cine stie ce dotari dar sa ai pile sa te bage unde trebuie. Cinstit e si asta, nu doar 1, ca nu furi.
Sunt bani si la fara facultate, nu asta e problema.

In afara sa te adaptezi la ce esti nu ai ce face. Ca ce ti-am recomandat zici ca nu poti, eu nu ti-am zis din prima sa ramai asa, dar iti zic dupa adevarul pe care tu il zici.
Daca nu poti ce sa zic? Mergi asa, n-ai ce face.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde de interviu. La unele gasesti barbologia pe net ca sa te pregatesti (Amazon, de exemplu). Eu ca potential angajator prefer pe cineva cu potential care e sincer, decat un mincinos blazat. Recomandari si cacaturi mi se par pierdere de timp. Imi dau seama din discutie daca esti cu pluta sau nu. Chiar nu ma intereseaza ca la 40 de ani ai 2 ani de experienta pe care o poti proba, daca eu vad un om adecvat nevoilor mele si cu chef de munca. Uite, si eu am 43 de ani in vara si oficial cred ca am vreo 7 ani de munca. IDGAF
P.S. Ba se poate, dar mai da-l naibii de Europass.

| Freya1 a răspuns:

Eu când mergeam la un interviu nu faceam altceva decât sa spun pentru ce am venit și sa răspund la întrebări.In general întrebările sunt clasice si legate de nume,vârstă, dacă ești din oraș, ce ai mai muncit, unde, de ce vrei sa muncești la ei etc.Si eu zic ca e ok sa răspunzi sincer.

Nu cred ca e ok sa minți nici în CV legat de ceva.Te gândești ca te poate pune sa faci acel ceva si tu nu te pricepi și pici prost.

| Wr3nch a răspuns:

CV Europass e gratuit, iti trebuie cont pe site-ul oficial.

https://europa.eu/europass/eportfolio/screen/cv-editor?lang=ro

| DracuIa a răspuns:

Ei na si tu acum, esti culmea oh go on
ce sa faci, scuipi, injuri, spargi seminte, mergi nespalat, ragai, te basesti, te scarpini, stai pe telefon, pui manele, faci glume proaste, comentezi, sari la bataie etcc

| blackann a răspuns:

Nu minti in cv.

| haileewatson a răspuns:

Daca ai mai mult de 19 ani, sau ai avut cel putin un loc de munca, nu exista nicio scuza pentru ca sa nu stii cum sa iti faci un CV, ce sa scrii in el, cum sa te prezinti la un interviu.

| Anonim explică (pentru haileewatson):

Știu să scriu un CV în Europass, probabil nu am întrebat cum trebuie sau ce?
Am scris CV uri în Europass, pe vremea când mă lăsa Google să accesez Cv Europass pe free. Acum nu îl mai pot accesa deloc. Nu înțeleg de ce? Plus că orice tip de CV mai apare pe Google acum cere bani ca să-l descarci și nici nu mai e ca în trecut, așa cum îl știam eu prin 2017, 2018. Acum m-am făcut destul de înțeleasă? Și chiar m-ai m-au rugat și alte neamuri să le ajut cu CV, la fel le-am spus că nu mai știu acum.

| haileewatson a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista multe modele CV-uri gratis, si in format word si pdf etc. Cauta in engleza si sigur vei gasi ceva pe un site. Eventual poti sa folosesti canva.com - poti sa-ti creezi propriul CV in concordanta cu modelele lor, unele sunt cu bani altele gratis.
Dar dificultatea lui depinde pentru ce post aplici. Una e sa aplici la o pozitie de barman, alta e intr-o pozitie de specialist marketing. Ce experienta ai si in ce domeniu vrei sa aplici?

Ma intorc la intrebarea ta originala: nu poti trece in CV munca la negru sau minciuni deoarece angajatorul iti va cere anumite acte la angajare, cum ar fi adeverinta de vechime sau adeverinta stagiu de cotizare. In plus, orice angajator cu acces in Revisal se poate uita acolo. Mai mult decat atat, pot sa-ti ceara referinte/recomandari de la fosti angajatori, si va trebui sa le dai o persoana de contact de la locurile de munca anterioare - asta nu se intampla peste tot, depinde de domeniu. In corporatii foarte importante am intalnit chestia asta cu referinte/recomandari.

"Cum să ne comportăm, ce să spunem, ce să facem?" - iti faci temele inainte de interviu: citesti despre ce pozitie e vorba, cine e angajatorul, te pregatesti sa le povestesti despre experienta si abilitatile tale. Majoritatea interviurilor vor incepe cu angajatorul care iti prezinta rolul si compania. Fii atenta la ce iti spune si adreseaza-i intrebari/nelamuriri. Este in interestul tau sa pui orice fel de intrebare la interviu. Dupa care te va intreba despre tine: ce experienta ai, abilitati, scoala/facultate, de ce esti interesata de pozitie, ce plus valoare poti aduce? etc etc etc. Intodeauna zambesti, intodeauna strangi mana persoanei, te imbraci frumos, esti manierata si pui intrebari.

N-am citit toate romanele pe care le-ai scris mai sus, dar cred ca ai anumite frustrari si suparari pe care ar trebui sa le adresezi cu un terapeut. El te poate ajuta sa treci peste aceasta stare de neputinta in care universul ti-a turnat in cap si tu saraca esti o victima.
Intr-adevar viata este grea, mai ales atunci cand nu ai avut mediul sau parintii capabili sa iti ofere o crestere armonioasa sau oportunitati/educatie care sa te ajute sa te dezvolti, dar nu mai vine nimeni sa te salveze acum. Trebuie sa iti autodepasesti conditia, fie ca e vorba de a invata skill-uri noi, a face o scoala, a slabi, etc. Trebuie sa te pui in situatii inconfortabile ca sa te dezvolti, si trebuie sa fii deschis la ce se intampla in jurul tau ca sa te adaptezi.
Daca ai 100kg nu e vina nimanui decat a ta.

"ei dădeau din cap când auzeau că eu nu vorbesc sau că nu am experiență." - la orice loc de munca trebuie sa vorbesti, fie ca vorbesti cu clienti sau colegii tai happy. Iar experienta se dobandeste pe parcurs. Vrei sa iti zic un secret? Nu te-au refuzat fiindca nu ai experienta, te-au refuzat pentru ca nu le-ai aratat ca esti dispusa sa inveti. (Si probabil ai vorbit urat la fel cum vorbesti pe aici cu "psihopat, barosan, mars, prostule, retar, taran" cu persoane carora le-ai cerut sfatul. Daca nu vrei sa auzi adevarul, de ce pui intrebari?)

| TheGentleman a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=A2Uj_EN19jc

https://www.youtube.com/watch?v=fzHOkyXtano

Ai aici toate răspunsurile (inclusiv legate de minciunile din cv)

| 1234568807 a răspuns:

Minciuna cu experienta este o mare tampenie care nu isi are rostul, cata experienta ai se va afla pe parcurs, iar daca vrei sa muncesti la negru trebuie sa stii ca acea munca nu iti plateste contributiile la stat, pensia, vechimea in munca, asigurarea de sanatate etc, plus ca este ilegal, daca nu ai nicio experienta te poti angaja ca muncitor necalificat cu contract de munca

| 1234568807 a răspuns:

Daca vrei sa te angajezi cu contract de munca dar sa minti ca ai muncit la negru nu e deloc o solutie, cel mai bine este sa spui adevarul despre tine, degeaba improvizezi ca o sa se afle

| Fantaspirit2k23 a răspuns:

Mămăliguță nu trebuie sa spui nimic, doar sa le mai înflorești puțin, developezi ceva despre tine și seriozitatea ta, și că ești punctuala happy spatele drept și privești în ochi interlocutorul

| Lambruzau a răspuns:

Ma gandesc ca nu ai terminat studii superioare daca nu stii macar un model de CV sa descarci de pe internet
De ce iti trece prin cap sa minti ca bla, bla ai o periaoada in care nu ai muncit? Serios, de sa minti?
Eu cred ca vrei sa auzi ca trebuie sa te duci la un interviu ca o pitipoanca, sa ti rotesti genele flu, flu, sa ai fustita scurta, ca minte putina se vede ca ai.

| Anonim explică (pentru Lambruzau):

În primul rând nu-mi permite fizicul să port fustă, retar!
În al doilea rând și dacă mi-aș da genele peste ochi pe cine dracu crezi că ar impresiona o tipă peste 100 de kg într-o lume Barbie, în al 3 lea rând am stat, da, 7 ani pe tușă din cauza oamenilor ca tine, la care mă duceam la interviuri și ei dădeau din cap când auzeau că eu nu vorbesc sau că nu am experiență. Păi vă întreb și eu, cum dracu vreți dragi patroni să luăm experiența din plapumă? Să mă duc la Dracu să fac vrăji să mă învețe ce nu am cum să știu?
Și mă scuzi, dar azi chiar am draci peste limita normală.
Și de ceea ce știu eu sau nu știu NU TE IEI TU, că nu știi care-i viața mea și prin ce dracu am trecut eu. Dacă nu știi, nu vorbi. Că proști din aceștia care vorbesc câte în lună și în stele și au joburi faine, cunosc o grămadă, chiar dacă am avut anxietate socială și am fost țintuită la casă, asta nu înseamnă că nu am habar cum se învârte lumea asta, oamenii ca voi extroverți care stați pe la benzinării și zumzăiți și îi mâncați pe toți din oraș și sunteți ultimele rapandule de bârfitori, vă iau patronii primii, că aveți papagal și pe noi oamenii care nu ne fu**grija de nimeni, mă doare fix în pix de toți oricum, pe mine și pe încă o rasă mai mică la fel ca mine, ne doare în pix de voi și de ce face Mapamondul, dar la fel ca voi ultimii papagali, dorim și noi un job, un job de la care să și învățăm, că de aia mai și mergem la job să învățăm și să ne câștigăm cinstit munca. Oricum stai tu liniștit, că de aici oricum plec, dar cred că mi-am găsit nouă motivație. Iar oscilam între psihologie și drept, dar când văd oamenii ca tine, am o dorință imensă ori să vă fu* una în cap cu un pietroi, ori să mă duc la drept să vă calc pe toți în picioare și să vă am dosarele la toți. În fond, ori de partea justiției ori împotriva ei, atâta timp cât mă răzbun, nu mai contează. Sper să-mi reții numele ăsta, de oriunde ești, oricum dacă într-o bună zi termin dreptul, am de gând să fiu nomadă și să lucrez în fiecare oraș din România, oricum după ce mama nu v-a mai fi, nu mă va mai lega nimic de orașul ăsta.

P.S. de asemenea când o să fii la fel de singură ca mine în Univers și făcând totuși față vieții, atunci să ai tupeul să vorbești despre cineva ca mine. Nu mă cunoști, așa că de la mine ai un sincer și dulce du-te dr.

| Lambruzau a răspuns (pentru anonim_4396):

Fato, tu nu trebuie sa mergi decat la un singur interviu, la spitalul de nebuni direct, ca pacient!
Pe cine vrei tu sa f****, pe cei pe care ii identifici ca inamicii tai directi la jobs?
Vrei sa te razbuni pe toata lumea, injurand si bla, bla Univers?
Tu care esti cu CV-ul blanck, ai uitat ca tu ai pus intrebarea pe TPU.
Esti blanck fato, oricum frustrarile tale sunt grave.
Auzi, ce ne amentiti tu ca te faci.ce te faci…si o sa fii/devii spaima Carpatilor!
Tu vezi cum iti curg balele din gura de prostana ce esti?
Hai mars!

| Seba2013 a răspuns (pentru Lambruzau):

Bre gura sparta, vorbeste frumos. Ai tú prietenii care ii are ea? Ce, tu dusmani nu ai? Esti perfect? Ai scos un cuvant aici pe TPU? Vrei ca leii sa faca efortul de a veni pana la tine sa te muste? Faptul ca are kg de care vorbeste nu inseamna ca nu este o persoana destepta. Ce pe aia de la MMA care au acele kg nu ii numim cei mai tari?

Asa ca hai vorbeste frumos cu fetele si nu ne mai fa genul de rusine. Ce tu nu ai ajuns intr-un impas niciodata? Te crezi ca toti sunt cu contract fix? Exista si contract fix temporal.
La greu se ajuta oamenii si se incurajeaza. Eu cred ca ea daca nu isi consuma intentionalitatile ei aici pe TPU si le rezerva pentru alte lucruri mai UTILE (pana la urma structura, intentionalitatea, contemplarea, viziunea sunt teoría si actele vorbitoare). Lumea nu s-a terminat, continua sa se miste. Doar sa aiba grija de sanatatea ei, pentru ca la ea nu mai exista dualitatea slab-gras ci mediu-gras. Iar controlul de la acel mediu-gras ii poate scapa din mana si cadea in execes. Ispita ei ii cea a glotoneriei insa cu multa miscare, curatenie, activitate, poate sa reuseasca. Orice are o solutie, asa ca daca se pune pe treaba va avea rezultate bune.

| Lambruzau a răspuns (pentru Seba2013):

Wowow, alta aspiranta la Spaima Carpatilor, aiuritelor!
Sunteti de rasul lumii!
Ha, ha, ha

| Anonim explică (pentru Lambruzau):

În primul rând dacă ești bărbat, niciodată bă, prostule, nu-i spui unei femei, și dacă are 500 de kilograme, și dacă are bale la gură, și dacă e urâtă de pică, Marș.

Degeaba ai tu CV plin, dacă ești un miștocar, plin de arfe. Stai tu liniștit, BAROSANE că am fost chiar și bătută de ăștia ca tine în școală, plini de *** și din păcate înjurăturile mele, aici se opresc, pentru că eu cu bunici cu 4 clase, chiar am învățat cei 7 ani de acasă și nu-mi permite educația să te înjur pe șleau așa cum ai merita. Plus că sunt profesor și chiar urăsc înjurăturile, eu sunt doar cu limbaj elocvent pe buze, chiar și cu CV pe minus, dar eu nu stau să-mi pierd vremea cu înjurături, eu te las, te las dar sar direct la beregată când zic auchh, ori văd că sunt luată de proastă, asta le spun oricum și elevilor mei, le iert orice, doar mai puțin să fiu mințită pe față și luată de proastă.

Și doar ca să știi am fost și la o facultate și azi sunt profesor. Și cum spuneam lupt pentru visele mele contra rio, viento y mareea, cum spunea spaniolul.

Așa că lasă-mă în pace, țăranule. Că altfel nu am cum să te numesc. În orice caz, ia-te de mână cu țăranii de elevi de la clasa mea, care deși sunt mai mici decât mine cu 15 ani mă mint pe față și mă iau de proastă, eu care am aproape 27 de ani. Dar ce să faci, cu țăranii nu te pui și eu chiar îmi permit să te fac țăran, deoarece chiar am crescut la țară, dar oamenii ăia de la țară erau de o mie de ori mai educați ca tine, un țăran de oraș cel mai probabil, dar oameni ca tine am mai văzut doar de la ăia de la care primeam bătaie la școală, fără să fi zis nici pâs.

Doar că știi ce mă doare, că unul dăsta ca tine există probabil pe acolo pe sus în societate. Mi-e milă de societatea în care trăim. Și cred că am tot vociferat de feminismul ăsta, mă doare fix în pix de femeia din mine, că nu mă simt deloc femeie, dar totuși sunt femei care emană feminitate, candoare, sunt fragile și au nevoie de iubire, de apreciere, bă, ratatule, cu creier sub buric (cum zicea o amică de a mea happy NU ÎI ZICI UNEI FEMEI CARE EMANĂ FEMINITATE PRIN PORI, MARȘ.
Iar ideea este următoarea, un bărbat care nu-și va permite niciodată să-i zică unei femei care emană feminitate, marș, va fi cu așa de mare educație, încât nu-și va permite să-i spună nici unei ratate, marș. De ce? Pentru simplul fapt că s-a obișnuit așa, pentru simplul fapt că educația nu-i permite. Și aici poți să vii cu n argumente, vezi că pedagogia eu o studiez de la 15 de ani, asta că tot susții că CV ul meu ar fi gol. Deci sunt expertă în ale educației și pedagogiei și cu educația nu merge așa "o pun/scot în funcție de respect, cine mă respectă, da, cine nu, ba!" Nu macho, nu e așa, educația o înveți de la mamă-ta, tată-tu, bunici, bona, guvernanta și cine dracu te-a crescut atunci, iar bazele ei se pun în primi 7, maxim 10 ani de viață(aici se pun bazele moralei și ale educației), dacă nu i-ai prins atunci, păcat, mai greu îi înveți la bătrânețe. Deci tu nu ai educație, bossule, chiar dacă ai tu 15 facultăți și știi să faci CV-uri pe bandă rulantă.

Oricum stai tu liniștit că visele mele și dacă nu se împlinesc eu aleg Mănăstirea, Dumnezeu are un plan cu mine, dacă în 27 de ani am vrut să mă sinucid mereu și nu am făcut-o va avea grijă El de mine. happy

Dar de tine mi-e milă, mi-e milă, că ai tupeul fantastic să vorbești cu o femeie așa. Mi-e milă că asta îți e educația și mi-e milă chiar și de ajungi Obama sau Steve Jobs, degeaba vei ajunge acolo sus, dacă moral ești un decăzut. Mi-e milă, atâta tot.

Și exact această teorie le-o spun și elevilor mei de la clasă, degeaba sunt ei de 10 dacă aruncă gunoaiele ca ultimii țărani, scuipă prin clasă, mai ales după Pandemia care ne-a pus capac și fetele își vorbesc cu "fă" iar băieții chiar și ăia buni își permit să dea în fete sau să urle și să țipe în loc să fie atenți, fiind elevi de clasa a III - a, nu pregătitoare sau grădinița.

Cât de frustrări, eu măcar am tupeul să recunosc, da, am avut o zi la muncă hard și zile pline de draci, dar eu măcar sunt sinceră să-mi recunosc demonii și să mi-i accept, da, sunt frustrări în aceste înjurături, dacă nu o știu eu mai bine care am citit n cărți de psihologie, atunci cine dracu să o mai știe, dar din nou mi-e mai milă de tine, că o să dai din coadă pe aici și o să susții că dumneata ai dreptate și că nebuna sunt eu, că uite așa fac psihopații și narcisicii happy
Și nebuna poate sunt eu, dar psihopatul ești tu.

M-am lovit de voi în viață enorm de mult, încât vă cunosc toate dedesupturile, așa că nu știu ce vrei să demonstrezi, dar cu mine nu țin arfele tale. happy Până și TPUașii știu toată viața mea și faptul că am monștri, nu i-am lăsat o clipă, mai ales pe cei cu care chiar am conversat deep pe aici să creadă că sunt vreo zână, am monștrii și uite că a venit timpul să mi-i exteriorizez și aici.
Plus că mai bine o nebună sinceră, decât un parșiv plin de arfe.

| Seba2013 a răspuns (pentru Lambruzau):

De unde cunosti tu rasul lumii? Pai daca mergi in USA unde majoritatea oamenilor au mai multa greutate si vorbesti asa, mai ales cu o femeie o sa fii de plansul lumii. Hai ca nu avem chef de tine, ca la prostie si noi suntem buni. Stai in banca ta acolo in zona obositilor care nu mananca si nici nu prea stiu sa poarte o conversatie.

| Lambruzau a răspuns (pentru Seba2013):

Nu esti atent, nu eu am spus ca are 100 kg, ci exact ea!
Asa ca ori sunteti atenti la cine ce scrie ori nu va mai exersati talentul afectat de mare umanist, rasist pe aici.
Si daca s-a nascut femeie…crede-ma ca nu am nicio vina!

| Lambruzau a răspuns (pentru Seba2013):

Repet, nu eu am facut-o grasa.
Repet, e prostana de -i curg balele din gura pentru pofta pe care o are pentru razbunare, ura, complexarea personala ( cum draq sa si ai job daca stai si te aberezi savant pe TPU?…ha ha ha)
Ce treaba ai tu, ca eu nu am cu prietenii ei…..introduci in discutie piste false, cred ca esti pe vreo partie ca sigur e la vale mintea ta
Daca faceti asa o gasca "universala" ajut-o cu un job cu ceva sau macar sa scrie cv europass
Hellooooooooo, vezi sa nu va prinda intunericul pe afara!

| Seba2013 a răspuns (pentru Lambruzau):

Saptamana asta am vazut filmul The Whale iar actorul principal suferea de patima asta din cauza injustitiei sociale (filmul a luat premiu). Filmul a fost aplaudat de multa lume iar cei care i-au cauzat depresia actorului principal sunt bagati intr-o lumina negativa in film. Deci de ce lume si ce cultura vorbesti? De aia grobiana si necivilizata? Eu la lucru daca ma rad de o persoana in scaunul de rotile si nu ii vorbesc ca o persoana normala, ma dau afara si imi retrag legitimatia. Mai ales cu o femeie care este sensibila. Poti sa folosesti si alte cuvinte pentru a construi, daca asta era intenta ta. Insa cu limbajul acela doar darami si nici nu ai voie sa deranjezi lumea in stilul acela. Eu zic ca daca vrei sa fii tratat corect sa vorbesti mai civilizat altfel nici tu sa nu te astepti la un tratament mai bun.

| Seba2013 a răspuns (pentru Lambruzau):

Ba eu zic sa te ascunzi in anonimat si sa nu mai vorbesti aici pe TPU. De unde ai aparut, ca eu nu te-am vazut? Din ce spatiu ai aterizat aici? Esti Messi?

| Lambruzau a răspuns (pentru Seba2013):

Vorbesti ( imi scrii) neintrebat!
Nu ma intereseaza ce faci tu, nu ma interesezi "universalule"

| Lambruzau a răspuns (pentru Seba2013):

Nu am stiut ca esti admin la TPU…ha, ha, ha
Cine-i Messi?

| Seba2013 a răspuns (pentru Lambruzau):

Messi ii paletul ala care ti-a venit si trebuie sa il desfaci. Sau tabla aia la care trebuie sa ii scoti surubul.

Cat as vrea sa ai si tu o problema si sa nu te inteleaga nimeni. Sa o simti doar in interior si sa nu iti recunoasca nimeni acea durere. In schimb sa iti impuna ritmul si pasul ei ca si cand ai fii un erou. Atunci o sa vezi tu cum te scot de pe terenul de joc si ajungi pe banca de rezerva. O sa iti vezi decadenta.

| Seba2013 a răspuns (pentru Lambruzau):

Daca apare si Mosotti nu te mai lasam nici sa dormí. Nici in dulap nu mai scapi de el.

| Anonim explică (pentru Seba2013):

Mulțumesc domnule Seba pentru apărare. happy O să te numesc bodyguard-ul TPU așilor. Chiar apreciez că vrei să ajuți, dar din păcate domnul nu înțelege nimic. happy
Evident că pe această cale și eu trebuie să-mi cer scuze de la ilustrul Seba și de ceilalți TPUași care chiar au o părere bunicică pe aici despre mine și eu am utilizat acest limbaj, nu-mi stă în fire, decât rare ori și aceasta a fost una din aceste minunate zile în care monștrii de care vă vorbeam chiar m-au invadat. happy
Dar încă o dată îmi pare rău. happy

| Mosotti a răspuns (pentru Lambruzau):

Si daca are probleme nu e vina ei, fiecare om are problemele lui, nu trebuie sa judecam fara sa cunoastem viata omului.
Oricine cam are frustrari, si miliardarii au, e imposibil sa nu avem. Uite Putin, de aia a iesit tembel asa, ca in copilarie nu a stiut ce e aia afectiune, a zis-o chiar el ca asa a fost.

Si ce ti-a facut? Ti-a lasat oameni sa crape in submarinul ala in marea Barenz, l-a durut in dos ca au murit aia in chinuri in August 2000. Venisera englezii sa ii scoata, el nu le-a dat voie.

Si altii la fel.
Vrea si ea sa faca ceva, intreaba, incearca, aia e, nu ne insulta, nu ne jigneste, nu face misto.

Si tu ai frustrari, ce de aia vb asa urat, macar ea nu ne face nimic, nu vorbeste urat, dar tu?

ha, ha, ha pe dracu (cum ai zis lui Seba), ca in tine fierbi de probleme, altfel te purtai frumos. Sau daca asa ti-e caracterul, si ala tot din frustrari s-a format, din complexe din copilarie, neimpliniri si te razbuni, crezi tu ca te razbuni.
Ca fata in fata nu ai curajul sa zici cuiva asa, ca ramai fara gura rapid asa instant.
Si nu zice "aaa, pampalaul ala mic?", aia is cei mai periculosi! La parnaie aia is criminali 95 %, smardoii mai rar.

Si daca insulti cu ce te ajuta? Te faci de ras si risti si penalizare. O sa-ti dispara mesajul, si ce ai rezolvat? Asta de 1-2 ori, ca apoi se intampla mai rau.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu il bagi in seama pe Lambruzau? Lasa-l sa vorbeasca ca, crede ca se razbuna din cauza frustrarilor lui. Ca i-am zis eu ce trebuia spus.

Nu vrea sa demonstreze nimic, vrea sa dea in altii ca sa se simta bine pe moment, ca in fata nu are tupeul sa faca din astea.
Nu conteaza ca e femeie sau barbat, nu i se vorbeste asa, nu e normal sa i se vb asa.
Nu poate sa zica in fata ca si-o ia de la cine nu se asteapta.
Ca la smardoi nu zice ca il vede mare, la "pampalai" zice, si de la aia si-o poate lua urat de tot.

Corect, mai bine o nebuna cu caracter si sincera, decat un om cu caracter infect si nenorocit.

| blackann a răspuns (pentru Seba2013):

"Eu la lucru daca ma rad de o persoana in scaunul de rotile si nu ii vorbesc ca o persoana normala, ma dau afara si imi retrag legitimatia. "


DACA RAD *
a rade nu e verb reflexiv.

CA UNEI PERSOANE NORMALE*

| blackann a răspuns (pentru Lambruzau):

Lasa-i frate ca nici n-au inteles ce ai spus si au sarit ca frustratii. si tot pe tine o arunca dupa.

| Anonim explică (pentru blackann):

Așa și, hai să vedem, ce dracu a spus mă domnul?

S-a legat și nu doar că s-a legat, măcar Violeta în iarnă mi-a spus că sunt incompetentă și leneșă dar fără pic de caterincă. happy

Domnul a zis prima dată că sunt o pițipoancă ce-mi dau genele peste cap.

Apoi i-am spus că am probleme cu kg și cu neatractivitatea și și dacă aș vrea să am ru o atitudine de frumoasă pițipoancă, nu prea se pupă atitudinea cu atractivitatea happy și tot el a sărit ca prostul că bate vântul prin CV ul meu și că e crunt că eu nu știu să-mi fac un CV.

AM REFORMULAT SUB ALTE VORBE CE A SUSȚINUT STIMABILUL.

Aaa, când am scos colții și m-am apărat că e dreptul meu, mi-a zis "MARȘ"
Ce i-am spus și lui îți spun și ție, "MARȘ" mai spun doar țiganii ăia de la șatră, analfabeți, muierii lor cu care s-a căsătorit de la 15 ani, în baza legii țigănești. Încă mai aud prin magazine masculi rromi vorbind cu ale lor neveste "Fă!"

Dacă pentru voi și pentru secolul 21 e ok, FOARTE BINE happy Faceți fix ce doriți, cum am spus mai sus fix mă doare undeva. happy
Dar eu chiar și cu CV pe minus și leneșă și stând cu anii în casă, pe banii mamei, nu am acest limbaj și nu-l tolerez, understand. Dar cu chiu cu vai știu să-l folosesc și îl utilizez doar de forță majoră oamenilor ca voi. :/ Deși nici nu știu de ce-mi bat capul sau ce dracu sper eu că schimb pe aici păreri?! Doar că rămân profund idioată și proastă să observ că te asemuiești cu acest mister, Blackanne și îi ții partea, când clar eu chiar credeam că îți sunt amică. Dar după vreo 10 ani de prieteni falși, perverși și trădători, la dracu dacă mă mai surprinde ceva. Doar că atunci nu înțeleg ce era cu toată această amabilitate din privat, dacă tu iei partea oamenilor care mă atacă? Acum nu spun ca să-mi devii bodyguard sau ceva pe TPU deși sincer, fără să fi cerut vreo clipă să fiu protejată pe aici, se vede cine îți e prieten chiar și virtual și cine te stimează și apreciază și cine nu.
Doar că încă mă șochează să văd cât de proastă și naivă sunt și la 27 de ani, chiar am crezut că ești un amic virtual fain. Dar se pare că m-am înșelat.
Și ce mă mai frapează este că tu chiar susții că omul o zis ceva ok. Nu mă deranjază nici că nu ții cu mine, oricum ne cunoaștem doar pe TPU și poți face ce vrei tu, dar mă frapează în continuarea că tu poți susține că "A-i spune MARȘ unei femei" este ceva ok. Mă frapează, când eu din conversațiile cu tine, chiar am crezut că poți avea ceva esență, că poți fi un om bun. Dar se pare că m-am înșelat. happy
Deci dacă ai spus-o doar la caterincă, e ok, dar dacă ai spus pe bune, sper ca femeile care or să te caute, asta dacă nu ești căsătorit, vor vedea și mesajul ăsta, ca să-și facă o idee cam ce bărbați ai ca model și cu ce oameni o învârți.

Iar mă repet "A SPUNE MARȘ UNEI, FEMEI, LA FEL CA FĂ."
La fel și a utiliza știi tu ce înjurături masculine și macho cu femeile.
Ok! Faci asta în intimitatea ta, cu femeia sau femeile tale dacă ești poligam, dar nu cu femei random în online, cu atât mai mult cu femei necunoscute, nici chiar pe viu.
Aș aduce iar argumentul cu femeia urâtă și aia frumoasă, dar în fond chiar și așa tu știi că de fapt nu-ți dă nimeni niciun drept să îi spui chestii mai acide unei femei care e mai urâtă, why?!
Pentru că de fapt tot tu îți arăți prostia și infatuarea. Asta așa ca paranteză, că sincer, domnul acesta aș fi preferat de o mie de ori să se lege de mine că sunt urătă/hidoasă/balenă, dar nu să-mi chestioneze el capacitățile mentale și cunoștințele, nici chiar blankul meu din CV. Jur că pentru asta voi face crimă de om. Pentru atractivitate nu, pentru că mă doare fix în pix de atractivitate și am înțeles că fără ea am mai multe atuuri, machomanilor.
Dar nimeni, bă, dar nimeni nu-mi atacă mie cunoștințele și capacitățile mentale, chiar și de aș fi proastă, dar nu am spus că sunt proastă, tocmai pentru că nu am avut atractivitatea m-am luptat să am competențe profesionale, iar dacă am stat pe tușă, am stat tot pentru a studia ce nu știam. Pentru a deveni un profesor mai bun, ooo și nu susțin că acum știu toată materia, încă mai studiez și azi, dar ca un elev corect care nu a copiat niciodată, bă, dar niciodată, îmi rezerv dreptul de a mă apăra cu colții, cu dinții, sar la beregată dacă e nevoie, dar nimeni nu se leagă de competențele mele informaționale.

P.S. și de când dracu' a nu ști să completezi un CV sau să nu fii priceput la tehnologie că te doare-n coc de tehnologie și nu vrei pur și simplu să o înveți, înseamnă și că tu ai fi prost sau incapabil? De când? Explicați-mi că nu înțeleg. Plus că domnul nici nu avea toate datele despre mine. Nici nu mai știu ce am scris în întrebare, dar funny e că în 2017, 2018, aveam vreo 5, 6 CV făcute de mine alone în CV europass luat free de pe Google. Dar de vreo 2 ani la dracu dacă mai reușesc să-l accesez. Nu mai apare pur și simplu CV europass pe Google, apar tot felup de CV uri dar cu bani, cer bani ca să te lase să le accesezi. Am plătit la unul și tot nu m-a lăsat să-l accesez. Faza e că nici măcar nu era Europass. Unele firme cer strict CV în Europass. Faza e că degeaba accesezi altele dacă nu e Europass.

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar ai scris romane si mi-ai dat explicatii pe care nu le-am cerut, explica-i lui, daca vrei. el te-a "agresat", eu doar am spus ca nu a inteles nimeni primul comentariu, unde nu a jignit pe nimeni si nici nu s-a adresat urat.
din asta reiese pentru tine ca sunt eu de acord cu "mars" sau "fa"? eu nu vb cu "mars" nici macar animalelor, care sunt mai oameni decat oamenii. iar "fa" isi vorbesc si femeile intre ele si nici nu sunt tiganci. asa ca ele cer normalizarea.