| Aldutssss31 a întrebat:

De ce majoritatea oamenilor zic ca nu conteaza banii? Ganditi-va ca oamenii de rand petrec minim 8-10 ore pe zi la munca, 8 le dorm, mai raman in jur de 6-7 ore libere pe care le petreci la cumpărături,spaland vase,gatind,facand curat,marcând, mai ramane foarte putin timp liber.In schimb,daca ești bogat ai menajera,bucatar, deci ai mai mult timp sa faci ce iti place.Voi cum vedeti lucrurile?

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu contează cand nu ii ai

| RAY a răspuns:

Negam ca nu trebuie ca nu avem,si eu neg ca inaltimea,fizicul nu conteaxa sa nu am frustrari,complexe cu toti avem suntem oameni,cand le aud pe uni eu nu am, esti robot, esti om, om emotional care are de toate, a fii sincer inseamna a fii urat de toata lumea

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai da, ai dreptate.

Dar omiti un lucru. Cand zic oamenii asta? Ce oameni zic asta? In ce situatie zic asta? Si asa o sa gasesti raspunsul big grin

De exemplu, cand cineva are o problema si conteaza doar sa se faca bine, ar da orice suma de pe lume pentru treaba asta (sau pentru cineva drag), iar in aceasta situatie, NU conteaza banii.

Acum te invit pe tine sa dai alte exemple.


Numai bine si o seara frumoasa in continuare! ^_^

| Drimmero a răspuns:

Banii conduc lumea si conteaza atata timp cat iti faci nevoile cu ei dar totusi banii nu inseamna totul in viata, sunt lucruri care sunt mai presus decat banii cum ar fi sanatatea, anumite persoane sau sentimente, unii ar fi in stare pentru bani sa dea cu piciorul lucrurilor mentionate de aici pentru bani.

| alina2k18 a răspuns:

Bani multi= griji multe + stress.
Prin bani multi nu ma refer la 2-3 mii castigate prin afarawinking
Oricum prefer sa rad in Logan alb la mana a doua decat sa plang in Bentley Continentalwinking
laughing

| supadeceapa a răspuns:

Pentru că nu îi pot obține și atunci își caută tot felul de scuze.

| flixbuster a răspuns:

Uite cateva situatii:
- esti singur pe o insula fara nimic, nimic dar ai 10 milioane de euro cash cu tine. La ce iti folosesc?
- esti bolnav de o boala incurabila si ai miliarde in cont. La ce iti folosesc? True story - Steve Jobs.

In mod fundamental oamenii nu inteleg banii si relatia lor cu banii este una complet gresita. Banii nu sunt un scop ci un mijloc de a obtine ceva. Conceptul economic mai larg ar fi cel de utilitate. Banii nu sunt importanti ca hartie, plastic sau metal ci pentru ceea ce poti obtine in schimbul lor, utilitatea pe care o poti procura cu ei. De aceea, banii in sine cu conteaza.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cei cu situatie financiara medie si cei bogati spun asta.
Cei saraci nu spun ca nu conteaza banii pentru ca ei stiu ca se chinuie atatea ore pe zi la serviciu si la sfarsitul lunii au noroc daca nu raman cu datorii

| SingleForOne a răspuns:

Oamenii sunt conduși de probleme personale pentru a produce și pentru a inova, și folosesc banii pentru a obține lucruri și satisfacere personală generală, iar asta acoperă acele probleme (nu le rezolvă). Aș mai continua, dar este o idee controversată, și ar crea conflicte ideologice (cred). Mă opresc aici, indiferent ce ar spune altcineva.

| Harfagre a răspuns:

Banii pot cumpăra timp, exact cum spui. Însă o mulțime de alte lucruri nu pot fi cumpărate cu bani.

Dacă ai avea bani să-ți cumperi 10 torturi de ciocolată pe zi, asta nu înseamnă că le-ai și cumpăra. Dacă ai avea bani să-ți cumperi o mașină nouă în fiecare lună, asta nu înseamnă că ai și cumpăra-o. În rezumat, este nevoie de o sumă oarecare de bani pentru cele necesare traiului, dar dincolo de suma respectivă (care diferă de la persoană la persoană) banii nu mai aduc nimic semnificativ.

Să zicem că ți-ai angajat bucătar și menajeră. Ce faci cu mai mulți bani, îți angajezi 5 bucătari și 10 menajere? Îți cumperi un conac de 40 de camere? Claudia Schiffer și soțul ei au cumpărat cu 5 milioane de lire Coldham Hall, un conac din Suffolk. Ce-ar putea face cu mai mulți bani, ar cumpăra palatul Buckingham sau palatul Kensington? Astea nu sunt de vânzare tongue

| YourInsomnia a răspuns:

Intr-adevar banii aduc fericirea, dar una temporara. Daca intri in acea capcana, vei vrea si mai mult, si mai mult, ca o dependenta. Nu vei fi niciodata multumit, deci nici fericit.
Sunt oameni saraci fericiti si oameni bogati tristi. Banii nu rezolva chiar toate problemele.
Dar rezolva vreo 90%.
Cine zice ca banii nu conteaza, e clar ca nu ii are si vrea sa se autoincurajeze happy

| Gusticelul a răspuns:

Vulpea care nu ajunge la struguri...

| Lukasssz a răspuns:

Banii si sanatatea sunt singurele lucruri care aduc fericirea, restul nu conteaza.

| Monst a răspuns:

Degeaba esti bogat nu poti obtine sau cu banii fericirea adevarata si nici iubirea reala nu o poti cumpara.Credinta nu se poate cumpara. Degeaba esti bogat daca esti nefericit si ai 100 de case si terenuri, masini de fite si nu ai o familie si esti singur.Sa ne multumim cu putin cat avem decat cu milioane. Daca ai o boala incurabila tot mori si banii nu te vor ajuta deloc caci ei apartin vietii nu ii iei pe lumea cealalta.

| Monst a răspuns:

Degeaba esti bogat nu poti obtine sau cumpara cu banii fericirea adevarata si nici iubirea reala nu o poti cumpara.Credinta nu se poate cumpara. Degeaba esti bogat daca esti nefericit si ai 100 de case si terenuri, masini de fite si nu ai o familie si esti singur.Sa ne multumim cu putin cat avem decat cu milioane. Daca ai o boala incurabila tot mori si banii nu te vor ajuta deloc caci ei apartin vietii nu ii iei pe lumea cealalta.