| TrueRO a întrebat:

Eu am terminat liceul pe profil uman,iar eu imi doresc foarte mult sa fiu programator,problema este ca eu nu stiu deloc matematica,si m-am gandit sa incep sa invat programare de pe internet gen Python,Java,C#,C,,JavaScript si C++, daca e sa ma apuc sa invat doar cateva programe, am sanse sa ma angajez chiar daca nu stiu deloc matematica?

Răspuns Câştigător
| TeemoPanda a răspuns:

Informatica in sine e matematica pura. Apropo, de ce nu te-ai dus la favulate la info? Te ia de la 0, si doar ceea ce trebuie sa stii, nu toate prostiile pe care te invata la scoala. Si inca un sfat, nu face cursuri romanesti, iti zic de pe acum, sunt praf( poate exagerez) dar nu sunt formidabile. Si de angajat, iti spun ca e foarte greu. Anul asta incep si eu primul an de facultate la info, si prietenul meu, stie mai tot, penteu ca el s-a axat pe asta din clasa a 9a, a invatat totul de pe internet, si a incercat de multe ori sa se angajeze, dar angajatorii se uita stramb la tine daca nu esti macar in anul doi de facultate. doar daca ai mare noroc. intelegi? Oricum, bafta mare

| TrueRO explică (pentru TeemoPanda):

Iti multumesc,ai dreptate in ceea ce ai spus,o sa renunt la ideea de programator,eu oricum sunt praf la matematica, de aceea m-am si dus spre profil uman, credeam ca daca invat aceste programe am sanse, dar cum spui si tu, cam greu se angajeaza mai ales ca eu nu am o facultate in acest domeniu.Mult succes la facultatea pe care vrei sa o urmezi.

| TeemoPanda a răspuns (pentru TrueRO):

Hei, nu iti zic sa renunți

2 răspunsuri: