|

Fac liceul la seral la un profil care nu îmi place,dar am alte pasiuni și as vrea sa știu dacă pot excela în alt domeniu foarte studii?

Adică,sa fiu autodidact?

Îmi place muzica,dar din păcate nu mă pot transfera la liceul de arte din orașul meu.

Deci, pot reuși în acest domeniu fiind autodidact?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti fi autodidact. Termina liceul asta la care esti, ia bacul, apoi aplica la Conservator. Daca ai putea sa faci cursuri de muzica in timpul asta ar fi super pentru tine. Am un prieten care e tobosar intr-o trupa fara sa fi fost la vreun liceu de arta sau la conservator, a facut cursuri de tobe cand era mic si acum continua pe cont propriu. Deci se poate, dar trebuie sa fii constient ca trebuie sa ai si un plan B, ceva care sa fie o plasa de siguranta pana reusesti cu muzica. Pentru prietenul meu e programarea. Gaseste si tu ceva sa faci in paralel cu pasiunea ta. Inca ceva, ca sa faci bani din muzica talentul nu e destul, pana gasesti oamenii potriviti si oportunitatile care sa te lanseze poate dura foarte mult sau sa nu se intample niciodata oricat de talentat ai fi, asa ca nu neglija planul B, ce o sa faci pe langa muzica.
Mult succes!

| a răspuns:

Daca pana la varsta asta nu te-ai facut remarcat sa castigi bani din muzica, cel mai probabil nu vei face nicioadat bani din ea, caz in care, termina macar liceul, ca sa ai o sansa la un loc de munca decent.

| a răspuns:

Poți reuși în multe domenii ca autodidact, dar este mult mai greu decât în cazulcă ai urma o școală, un curs în domeniu. În muzică, să înveți complet singur un instrument, vei avea nevoie cel puțin de ori particulare cu un profesor. Iar apoi să cânți de unul singur sau cu o orchestră privată este de asemerna dificil, iar o filarmonică sau un post de radio de exemplu nu te va angaja fără studii, chiar dacă ești virtuos.

| a răspuns:

Cu talentul ai putea excela și fără studii. Știi să cânți cu vocea sau la un anumit instrument happy?