|

Heei! Unde as putea merge daca voi termina filologia? Psihologia este de viitor? Adica mie imi place mult sa vorbesc cu oamenii si mai ales sa ii ascult si sa incerc sa ii ajut sa isi rezolve problemele... Nu asta se face la psihologie? laughing Va rog sa ma ajutati daca puteti, multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ba da dar poti sa te faci si mediator, consultant juridic, deci sa termini dreptul. Poti alege si psihologia. Sunt specializari destule. Sau medicina. Si aici discuți despre probleme si le dai sfaturi medicale. Poti merge pe fizioterapie sau nutritie si dietetica. Pe orice profil ai fi, poti face orice facultate, doar sa fi in stare. Eu ti am spus ce este de viitor. Succes!

| a răspuns (pentru Donsavas):

Sa dai la medicina dupa filologie?
NU! In niciun caz!
Nu le mai furati locurile celor care chiar se straduiesc sa invete pe parcursul celor 4 ani de liceu!

| a răspuns (pentru F3d0x):

Eu nu fur nimic si nu cred că fura nimeni locul nimănui indiferent de profil. Fiecare isi primește locul pe merit indiferent unde si ce a studiat in scoala anterior. Elevii au dreptul să studieze în particular si sa concureze cu cei de la stat. Suntem in democratie.

| a răspuns:

Poti merge si pe asistenta socială, urmând să devii spre exemplu, consilier de probatiune. Sau poti sa fi politist. Si aici ajuți oameni. Dacă faci dreptul, avocatura sau magistratura sunt alte optiuni. Si învățământul e sigur si platit decent. Cred ca mai de graba ti s ar potrivi asistenta sociala pentru ca vrei sa ajuți oameni iar aici ii ajuți cel mai mult psihologic.

| a răspuns:

Sunt mai multe optiuni precum: avocat, traducator, invatator sau profesor(de romana, engleza), politist, judecator. Da te poti face si psiholog daca iti place sa ajuti oamenii cu problemele si evident daca urmezi o facultate in domeniu.