|

Hello.
Am inteles ca la medicina veterinara la admitere se dau fix din intrebarile din grila, gen din carte. Ca asa mi-a zis cineva care e acolo. Gen, iti dau intrebarile pe care, oricum, le-ai lucrat deja. Adică, tocesti o carte de răspunsuri si esti la veterinara.
Iar la medicina umana nu se da din acele întrebări, se da cu totul alte intrebari. Gen, când dau admiterea sunt cu totul alte intrebari de alea din grila, nu ca la veterinara.

As vrea sa stiu cum e la medicina dentara? Ca la medicina veterinara sau medicina umana? La admitere ma refer. Trebuie să tocesti niste răspunsuri la grile sau sa înveți pe bune?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie să înveți din bibliografia care o cere facultatea.
La dentară e, evident, ca la umană. Nu are legătură cu veterinara.
Înveți din carte + exerciții.

| a răspuns:

La veterinara nu ai nevoie de admitere, adica depinde de zona, la Buc si TM intrii doar cu bacul, restul intrii doar cu admiterea.La medicina dentara ai de tocit o carte de la editura Niculescu si trebuie sa lucrezi grilele alea pana iti vine raul.Atat pentru medicina generala cat si med dentara admiterea e idem, daca vrei la veterinara nu ai nevoie de admitere, ai nevoie de media de la abc.