anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey! Nu știu pe ce domeniu vreau sa merg la facultate! Îmi puteți spune cate ceva despre fiecare domeniu ales și sa îmi spuneți ce considerați ca e mai bine? Precizez ca am terminat sociale.
În fine.

Domeniile sunt : marketing, management, relații publice, relații internatioanale

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| DanielPH a răspuns:

Salut! Cu alte cuvinte, nu stii ce vrei sa faci. happy
Ai 4 facultati aici, ma voi raporta strict la ele, insa...asta nu inseamna ca nu poti proceda asa si pentru altele:
Intra in primul rand pe Site-ul fiecarei facultati in parte si analizeaza ofertele educationale, materiile, orarele, etc... Vezi ce zic ei ca-ti ofera.
Analizeaza piata muncii, vezi care dintre ele ofera locuri de munca si care nu, si o poti urmari o perioada, sa vezi cum oscileaza totul.
Cauta forumuri unde se dezbat diferite intrebari despre facultati, asa afli plusuri si minusuri.
Si cel mai important: Tu unde te vezi? Uita-te ce prevede fisele de post ale angajatilor in domeniile de mai sus, te-ai vedea facand asta cu placere? Daca nu, inca nu ai gasit raspunsul, insa ai tot timpul din lume sa-l cauti, iar daca da, fa ceea ce simti!
Initial am inceput cu o scurta poveste si dupa cu esentialul, insa am eliminat-o, era o povestioara cu talc. laughing
Succes!

3 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Importnat e sa stii tu pe ce ai vrea sa mergi, ca daca doar mergi pe domeniul asta ca doar sa mergi, o sa iei o diploma dar o sa te trezesti ca la sfarsitul facultatii nu stii nimic si nu iti poti gasi un loc de munca pe domeniul tau. Asa ca tu gandeste-te cam ce ai vrea sa faci in viata, si cam ce iti place si mergi pe drumul asta.

| Annastassia a răspuns:

Facultatea ti-o alegi in functie de preferinta persoanala, conform cu ce doresti sa practici tu, in urmatorii 40 de ani.
Nu are nici o importanta ce iti spun unii si altii, fiind doar impresii personale care nu ar trebui sa te afecteze pe tine, experinta lor.

| Osneros a răspuns:

Ce-ar fi să cauți pe site-urile facultăților care au aceste profile să vezi ce și cum?