|

Hey TPU! Termin liceul anul acesta si as dori sa ma angajez ca barman-ospatar la restaurantul unui hotel(gen nu la oricare). Problema este ca mi-au cerut calificare. Au spus ca nu angajaza necalificati.Intrebarile mele sunt: Daca ma inscriu la cursuri pot face practica in acel loc? Pot face cursurile in acelasi timp in care inca sunt la liceu? Trebuie sa fiu prezenta la cursurile teoretice sau le pot invata de una singura(gen daca as avea cursurile)? Ofer funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Păi dacă mai ai puțin și termini liceul, indicat ar fi sa vorbești cu angajatorul și sa ii explici exact problema ta și el o sa găsească o soluție. Un sfat util ar fi ca atunci când te duci la un angajator și te refuza sau te descurajează in vreun fel, tu sa nu îți pierzi curajul și sa te duci în alta parte pana găsești. Sunt multe variante. Dacă chiar nu te pricepi, o sa muncești la început (cam vreo 3 săptămâni) pe gratis pana capeți putina experienta și după ce o sa vadă angajatorul ca ești pregătita o sa înceapă sa te plătească. Mare atenție sa ai și tu caracterul tău sa nu te lași călcată în picioare de toți nemernicii. Sunt fel de fel de oameni. Sper ca te.am ajutat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Gavrila_Petrisor_1997):

A spus ca ma v-a angaja fara experienta, dar sa am diploma. De aceea ma grabesc sa fac cat mai repede rost de ea. Ma intereseaza sa pot face cat mai repede cursurile si daca as putea sa le fac cat timp mai sunt in liceu. Multumesc si pentru sustinere! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează