|

Nu vi se pare că deși dau atâția candidați la politie se intra usor? Pai punctaj de numai 64 pcte din 100? E penibil.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Lal
deci pana la urma tot prosti sunt militienii, chiar daca sunt multi care se inghesuie la academie rolling on the floor

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu aveam posibilitatea foarte usor sa raman in cadrul ministerului de interne, fara probleme! (Poate azi eram un locotenent-colonel)
Dar cand am vazut ce panarame arogante si puincuristi Analfabeti care nu au habar de psihologia umana in intercatiune bantuie pe acolo, am lasat-o balta! (Si bine am facut!)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mudokins78):

Și restul cum era? Așa că meserie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Joker3134):

DA!,ai dreptate, ..Pai cum sa fie, ..Stai la cheremul lu Gheorghe, findca a fost pus in postul (pozitia) ala de catre neamul lui!
Sti cu ce compar eu acum meseria de polițist? -Cu cea de agent de securitate! Exceptand faptul că poți aplica direct legea!
(Ca exemplubig grinacă la noi ar fi funcționat statutul polițistului ca-n america, ..Crede-ma ca ar fi fost un genocid total! Findca toti handicapații au pe mana legal arme.)
Si daca vrei sa urmezi cariera asta, cauta sa te detasezi de orice "coleg"tampit si invata multa (cat se poate) psihologie umană! prin chestia asta de separi de pleava si devi numarul unu!
Succes!
PS: Nu poți trata oamenii de pe strada cu un dezinteres pe care persoana chestionata sa o și observe,.(asta te va face un politist de toata jena!)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Joker3134):

Scuze! Și ca să răspund la întrebarea ta! Pai cum sa fie, ..Rutina,coruptie,delasare,nervi,rapoarte,invidie,procese intentate de tot felul de oameni, ordinul 50 care cand e cand nu e, reciclare, sefi de toata groaza, si tot felul de situatii care iti dau cosmaruri noaptea in somn!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează