| fanezodo a întrebat:

Pt cunoscători. Cat cere un bodyguard pe seara?

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

De obicei este angajat permanent sau part time si primește salariu, indiferent de turele pe care le face, intre 2000 si 3000 lei.
Pe "seara" nu este plătit nimeni, ca nu se pot angaja bodyguarzi cu ziua, ca-i vorba de securitate aici si nu se poate angaja oricine de pe strada, i se verifica cazierul, istoricul, nume si adresa reale samd. Se face contarct serios, i se face asigurarea, ca in caz de incident firma sa nu fie data in judecata samd.
se mai poate face contract cu o firma de securitate, care trimite unul, doi sau mai multi bodyguarzi sa păzească sau sa fie acolo la anumite evenimente si atunci firma poate taxa pentru fiecare bodyguard care trimite acolo, acte 200-300 lei pe seara, pentru fiecare din ei. Dar bodyguardul nu primește in mana nimic, el primește salariul, odată pe luna, asa cum este stipulat in contract.

| siriusblack98 a răspuns:

Depinde de foarte multi factori cum ar fi:
-statutul tau social.Pentru ca este o diferenta intre a fi doar un tip cu bani care vrea sa-si dea aiere si un ambasador sau un presedinte, riscurile sunt total diferite.
-pregatirea si experienta bodyguardului.Adica daca il vrei pe langa a fi expert in tehnica de autoaparare si atac sa mai vina si cu carnet+masina personala, altul este pretul
-numarul de ore pentru care-i inchiriezi serviciile
In functie de cele mentionate mai sus pretul poate varia de la minim 100 de lei ora, la 350 lei ora.Plata lor se socoteste pe ora, nu pe zi de 8-12 ore sau pe luna ca la orice angajat.