| Remus95 a întrebat:

Am o mare nedumerire, am auzit nu stiu daca e adevarat cum ca de ex daca termini facultatea de drept poti face Master la finante banci sau management? sau doar pe specializarea care ai ales prima data. ce mastere se pot face dupa facultatea de finantesi banci? Se poate master in management sau marketing?


2 răspunsuri:
| Florian1994 a răspuns:

Salut.
Da si eu m-am mirat cand am auzit de la o profesoara, dar e adevarat! Doar ca iti dai seama ca trebuie sa treci de acea admitere (daca se da) si plus ca la master e nivelul cel mai avansat (cred)ca e in plus pe langa cei 3 sau 4 ani facuti inainte pentru majoritatea celor care ajung acolo. Oricum, nu e de joaca sa iti pierzi 2 ani aiurea.Gandeste-te bine si orice ai face, succes! happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Da este adevarat. Poti face Facultatea de Drept si Masterul in orice vrei tu. Nu trebuie sa aiba continuitate.
Este valabil pentru toate facultatile. Singura problema va fi faptul ca iti va fi mai greu sa intri. Inainte sa dai la master trebuie sa dai o admitere (nu stiu daca e valabil la toate masterele) din materiile pentru care dai. Iar atunci va trebui sa recuperezi si faptul ca in doi ani de zile va trebui sa o iei de la zero sau aproape de la zero.