|

Salut! As vrea sa va intreb daca credeti ca e bine sa ma mut de la scoala la care sunt ( intr-o comuna) la o scoala de la oras care este mult, mult mai buna:

La mine la scoala nu se face asa multa carte, dar aici am prieteni, sunt prima din clasa si sunt respectata.

Acolo nu stiu pe mineni, si e o scoala mai de,, fite", dar se face carte bine.Nu stiu ce sa fac, desi aici ma simt mai bine, in e teama de acomodarea de acolo, dar vreau sa fac ceva cu viata mea si aici simt ca nu evoluez.DAU FUNDA!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Atat dezvoltarea personala, cat si cariera depind numai de scoala. Cunoasc cazuri de elevi care aveau dreptul sa mearga la licee bune, dar au mers la licee mai slabe din motive puerile. Unii cunosteau pe cineva, altora le placea profilul. Toti au regresat si au regretat mult. Cred ca trebuie sa facem cea mai buna scoala pe care ne-o permitem.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

O sa iti ia maxim o saptamana pana cand o sa te acomodezi dar scolole de oras sunt mult mai bune chiar daca copii de acolo au "fite" sunt multe anturaje dar nu toti sunt asa si spun din experienta, pe de alta parte chiar daca nu se invata chiar asa de bine la oras cum e la tara o sa fie multi copii care o sa iti reprezinte o provocare... Cam atat am sa iti zic dar ar fi mai bine sa te transferi in mare parte din cauza nivelului de invatamant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să nu-ți fie teamă de acomodare şi chestii de genul. Întodeauna a fost aşa la început pentru oricine. Eu te sfătuiesc să laşi în urmă colectivul tău şi să te duci acolo unde te va ajuta să-ți creezi un viitor mai bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează