|

Salut.Ce părere aveți de a fi brancardier? As vrea sa fiu brancardier, dar as vrea sa stiu de la voi o parere... daca cunoașteți pe cineva si daca e greu!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai nu e o meserie usoara si nu e platita asa bine 2200 -2500 lei, dar in functie de sectia din spital in care lucrezi poti avea spor de pana la 65% din salariu.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bineinteles ca-i greu, ca trebuie sa ridici pe targa aia si sa fii capabil sa o cari, cu orice persoana lesinata sau accidentata, tanara sau batrana, grasa sau slaba, indiferent ca-i vara iarna, gheata, ploaie, zi ori noapte?
Esti dispus sa faci munca asta fizica, fara sa cracnesti?

| a răspuns:

Parerile noastre te pot descuraja.
Daca asta simti ca vrei sa faci, atunci fa-o fara sa ne intrebi pe noi.

| a răspuns:

Una din ultimele meserii pe care le-as face la momentul actual.Am vrut si eu odata dar sa spunem ca nu a fost sa fie din motive care nu tin de pasiune.Am un var care a lucrat ca brancardier.Si-a dat demisia dupa vreo 2 ani. Spunea ca este prost platit pentru cat munceste si cu cati ''prosti'' ca sa-l citez are de lucru.

| a răspuns:

Vei umbla cu oameni intre 80 si 150 kilograme. Oameni, nu marfa. Oameni care sunt bolnavi, nervosi, ofticati, suparati. Niciunul nu-ti va multumi pentru ca ii ajuti, din contra iti va spune ca asteapta de 3 ore si nimeni nu-l baga in seama. E posibil sa nu lucrezi intr-o singura sectie. Invata sa berberesti alti oameni si nu doar pe față. Unii vor fi beti, altii plini de sange, unii arsi, alti cu pierderi de diferite lichide/solide corporale. Ti-am scris o enumerare in viteza. Meseria asta trebuie sa-ti placa, nu vei putea sa o faci vreodata pentru bani. Plata ta va fi zambetul unui suferind. Daca crezi ca vei reusi doar pentru bani, te inseli. Vei ajunge la psihiatrie, ca pacient. Imi pare rau daca te-am dezamagit