anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut la toti! Pentru cei care stiu, ajutati-ma. Vreau sa invat limba engleza. Am carti, am gasit pe Internet, etc. Despre problema pe care o descriu, am citit si pe net, dar nu m-am lamurit, nu am gasit exact asa. Problema este urmatoarea : vreau sa invat engleza americana, nu cea britanica. Cartile si programele de pe calculator pe care le am, sunt in engleza britanica. Nu am gasit si nu gasesc ceva de genul,,Invata Engleza Americana"'sau,, Engleza Americana, simplu si eficient". Ma sfatuiti sa mai caut, poate gasesc undeva, sau sa invat din ce am, ma resemnez, engleza britanica. Nu as vrea sa o invat pe cea britanica deoarece 1. Nu ma intereseaza Anglia (Marea Britanie) 2. Engleza Americana e mai usoara. 3. In viitor as vrea sa merg in USA. Daca invat engleza britanica, ma afecteaza in mod deosebit cand o sa vorbesc cu oameni, prieteni din USA si o sa citesc site-uri din USA? Multumesc si o zi buna cu soare sa aveti!

3 răspunsuri:
| byasminica a răspuns:

Itre cele doua engleze nu prea exista diferente odata ce ai invatat una dintre ele e foarte usor.e diferit doar accentul cu care pronunti.

| iccecrim a răspuns:

Hey, ele sunt aproape la fel, doar accentul difera, poti privi filme care au fost regizate in America subtitrate in romana, poti vedea accentul american, poti invata asa, eu asa fac! si 2. poti cinta cintece deci iai lyrics si cinti..asta tot e un mod bun de invatare intrucit inveti cum sa pronunti cuvintele corect..si crede-ma americana si engleza e la fel..doar accentul difera..si unele cuvinte..mdaa..dar sper sa te ajute cu ceva. oricum succes si funda daca ti-a placut raspunsul meu papa!

| Skizzi a răspuns:

Pai la inceput poti incepe cu cea din Marea Britanie apoi daca mergi in America te vei obisnuii cu accentul lor si cu cuvintele diferite sau, cum ai spus tu, cu site-urile din America