| Bakugo a întrebat:

Salut! Prietena mea vrea sa isi caute un loc de munca deoarece, nu vrea sa fie toata viata ospatar.Ea s-a gandit sa se duca la armata pentru ca e un loc de munca sigur si nici nu ai nevoie de bac (pentru ca ea nu il are). Dar eu nu as vrea sa o las fiindca mie nu mi se pare potrivit pentru ea, deoarece este o fata finuta. Tin sa mentionez ca ea iti doreste acest job de nevoie, nu pentru ca ii place. V-as ruga sa-mi dati exemple de locuri de munca unde s-ar putea angaja, fara bac sau facultate, la un salariu acceptabil (comparativ cu cel de ospatar). Dau funda! Si fara exemple de genul : vanzatoare la magazin etc.

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Tu nu esti stapanul fetei, deci chestia cu lasatul nu este problema ta. Da-i pace sa-si decida singur viitorul si evita sa manipulezi oamenii.

Din pacate, un salariu acceptabil la un om care nici macar nu si-a luat bacul nu prea exista, poate prin agricultura, pe la maturat strazile, pe la tarabe prin piata... Armata ar fi o solutie extraordinara pentru ea si o sustin, din toate punctele de vedere.

| Denisa0954 a răspuns:

Păi scuza ma, si fara bac dar cu salariul mare. Eu personal nu stiu ce salariu are un ospătar, iar fara bac nu sunt prea multe optiuni de locuri de munca pe un salariu mare. Acum depinde si ce așteptări financiare are ea

| Bakugo explică (pentru Denisa0954):

Ea ca ospatar castiga 1600 lei pe luna, dar face mult din bacsisi.Ma rog, facea, ca de cand cu virusul nu prea mai vine asa multa lume si se cam inchid toate. Asta e unul dintre motivele pentru care vrea sa plece.

| Denisa0954 a răspuns (pentru Bakugo):

Majoritatea tinerilor se duc pe call center. Acolo salariul e in functie de firma/oras si poti castiga si bani in plus din bonusuri.