| Doctorfishadi a întrebat:


Sunt chiar foarte preocupat sa fac ceva cumva sa imi incep o facultate la pictura sau ceva apropiat de pictura si desen.Dar imi trebuie un loc de munca undeva ca sa reusesc.Ma tot sbat sa gasesc ceva insa nu reusesc.Am 12 clase + bac+atestat de electrician.As dori undeva in Bucuresti sa fac ceva sa ma angajez, chiar sunt foarte suparat. Daca o sa continui asa nu stiu ce scoala o sa mai fac eu.Parintii nu ma pot sustine mai deloc in alegerea mea.Am chiar si bani stransi pentru asta, dar nu ajung.Sunt disperat nu stiu ce sa mai fac,am facut si depresie de la asta,m-as duce si cu oile daca as stii ca mi-as putea strange banii pentru visul meu. Ceva part time ar fi si mai bine.Ce idei aveti? Toate scoolile de arta au preturi uriase, stiti voi unde sa dau sa ies mai ieftin? Merci.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Arta este scumpa, nu gasesti o asemenea facultate ieftina. Iti recomand sa mergi la Arhitectura, pe locurile bugetare, asta daca esti...destept.

| Doctorfishadi explică (pentru neutrino):

Tocmai de aia vreau sa fac ceva sa strang banii, mi-ar trebui cam 12.000 de lei pentru scoala si inca jumatate pentru transport si hrana...Am cam un sfert stransi din bursa din liceu... sper sa reusesc sa fac ceva.Pot si la Arhitectura pentru ca vin dintr-o zona tehnica ca si pregatire.

| Ana00005 a răspuns:

Poti intra la scoala de arta gratis daca primesti o bursa,dar pentru asta trebuie sa fi foarte bun! Poti sa lucrezi ca electrician daca ai atestat sau poti sa lucrezi la magazin,sa livrezi pizza (fara facultate nu esti angazat la ceva mai bun).
Si stiu cum e,cel mai important pentru mine e sa fac desen si muzica, dar parintii nu ma sustin. Vreau sa dau la facultatea de arte sau muzica in Japonia si pentru asta nu se da bursa.
Costa enorm dar... incearca sa mai vb cu ai tai, trebuie sa inteleaga, daca nu, avem cam aceiasi situatie...

| Doctorfishadi explică (pentru Ana00005):

La muzica sunt la inceput si nu cred ca voi intra.La pictura am sanse mai mari, pictez de la 5 ani, adica de 15 ani.Cum sa obtin o bursa? Trebuie sa invat istoria artei? Ce manual sa imi cumpar sa fac asta?

| Ana00005 a răspuns:

Nu stiu inca, dar o sa aflu.Meditatoare mea la desen vorbea de burse (eu am nevoie la liceu) si am auzit despre asta.Trebuie sa ma duc la curs si o sa vb si despre asta.Cred ca saptamana asta sau viitoare ma duc, sunt multi si astept sa ma anunte.O voi intreba si dupa iti voi spune tot.