|

Salut TPU. Sunt foarte hotărât si pasionat pentru cariera pe care vreau sa o urmez anume luptator in Brigada Antitero a SRI-ului, momentan lucrez la condiția fizică fac antrenamentele de forta ale Navy Seals-ului și voi mai adauga krav maga si ju jitsu, pentru cunoașterea de procedee de luptă, cardio - inot alergare sărit coarda +altele, am început deja studierea tacticilor de luptă antitero, fac si teste multe pentru inteligenta si ma gândeam ca dupa liceu sa fac niste cursuri de parasutist/ alpinist ca sa am un plus, voi ce ziceți este destul? Cum as mai putea sa ma pregătesc pe langa acestea? E destul?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De pregatit fizic te pot pregati si ei, de luptat inveti oriunde oricand. A fi calm cand toti sunt panicati/strsati, a lua decizii "bune" in conditii dificile, a sti sa faci diferenta intre momentul cand trebuie sa lovesti si momentul cand trebuie sa vorbesti/ ajuti e mai greu de invatat. Si sunt sanse sa conteze mai mult.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Din cate stiu recrutarile la chestiile astea de elita se fac din trupe deja existente ale MAI sau MAPN, nu e ca si cum te duci cu o cerere la SRI si te iau. Trebuie sa incepu cu un job ca politist/militar iar in functie de rezutate si profilul tau poti fi recrutat sau nu pentru chestiile astea.

Exercitiile fizice sunt un inceput bun dar testele de inteligenta le faci degeaba, nu o sa devi mai inligent daca le faci iar inteligenta nu e tot ce cauta, e nevoie si de anumite trasaturi de personalitate.

In plus ar trebui sa te focusezi si pe studii, daca ai terminat doar liceul e posibil ca sansele tale sa nu fie foarte mari.

| explică (pentru RoCkKiD):

La sri pe site ul lor de aplicare in brigadă scrie: conditii specifice: diploma de liceu cu bacalaureat si atat

| a răspuns:

Mamă ce rezistență fiizcă ai, de duci atâtea, probabil nu vei intra pentru că am auzit că e destul de greu, dar la academia de poliție ar fi o opțiune în caz de nevoie.

| a răspuns:

Luptele se mai dau si cu inteligenta, nu numai cu muschi.

| explică (pentru Iote):

Dacă citești mai bine ai sa vezi ca ma pregătesc si mintal nu doar fizic.